az prilis vlhka

Príspevok v téme: az prilis vlhka
sisska

Ahojte mam taky problem a to ze ked som s priatelom,lezime v postely a tak sa spolu ,,hrame´´ tak som vzdy strasne mokra. Aj ked ma prstuje tak normalne pocut take akokeby bublinkotanie alebo ako to nazvat.A bojim sa ze ked ma bude lizat tak mu to bude neprijemne.Tak poradte co sa s tym da robit alebo cim to moze byt sposobene.

h2ocko

Z toho si netreba vôbec robiť vedu.To isté sa môže stať chlapovi.Dajte si otázku,že či by vám to vadilo..a odpoveď je NIE...tak čo?

Hapacabanna

Lepsie byt vlhka,ako sa nevzrusit vobec.Bud rada.Priatelovi to podla mna prekazat nebude,skor ho to vzrusi.Pravdupovediac,ja som ten isty pripad,ale nic si z toho s priatelom nerobime.Niektore vyprodukuju viac,niektore menej.

ajajajajaj

keby len mlaskalo tak to je ok...ked fakt ze niekedy ked ho vytiahne tak ako keby som si prdla...samozrejme ze obaja vieme ze to tak nie je :P ale raz sa to stalo pri orale tak to by bolo priserne neprijemne...ked ma "napumpoval" a potom no ani nechcite vediet..ale nebolo to nic az take strasne, len tak trosicka. ale som tiez za to ze radsej prilis vlhka ako keby vobec

kkq

sisska a prečo by sa mu to nemalo páčiť? Myslím, že ho ten zvuk bude skor vzrušovať, a pri oráliku si vychutná aj Tvoju chuť.

gemini

bud rada. radsej byt trochu viacej vlha ako keby to nema "klzat vobec" a pri oralnom sexe mu to podla mna neprijemne nebude. ved aj baby, ktore maju normalne "vlhnutie" su pocas oralneho sexu mokre. cize ochutnat sa to partnerovi podari asi zakazdym :)

jefry

ja tiez patrim k tym,ze mi staci,aby sa priatel pomaly len na mna pozrel:) a som poriadne vlhka.A zvykla som si,ja som za uprimnost,takze som sa ho rovno spytala,ako to berie a teda mam to potvrdene aj jeho slovami,ale staci sa na neho pozriet a viem,ze ho to strasne vztusuje a paci sa mu to.Som aka som a som rada,ze je to takto:)

n..

ahojte aj ja no neveim či to je problém ale keď som so svojim .... vždy som vlhká skoro vždy.. a ked ideme sexovať stačí ked mi dá pusu a som vlká je to dobré alebo zlé???ako pri sexe mne trvá 5 sekund na to aby som zvlhla nijakú dlhu predohru nemusím mať... ale to že som stále ako keby nadržana to neviem či to neni problém ael samozrejme že ked som so svojim priatelom:)