trávenie

Príspevok v téme: trávenie
suncicka

Cavte ludkovia,
mam problem s travenim, mam pocit ze vsetko co zjem mi lezi v zaludku a netravi sa to . Uz to trva asi tyzden. Citim palenie akoby som pila kyselinu, a pritom nejem skoro nic, iba same lahke veci. Vzdy po par dnoch sa musim ist vyzvracat, akoby sa to domna uz nemestilo. uz nevladzem som slaba a unavena.
A lekari? Nevedia...
Co by mi mohlo pomoct? Dakujem za kazku reakciu.

mira

Pšeno je obilnina. Dostaneš ju vo väčších potravinách alebo bioobchodoch. Sú to guľôčky žltej farby - olúpané proso, ktoré sa dáva vtákom. je zásadotvorné a ukľudňujúce na komplex orgánov žalúdok, slezina a slinivka. Dobré i pre cukrovkárov, pri leukémii, alergiách a pri prekyselení atď.

jancecka

kamoška mala to isté, a kúpila si ľanové semiačka, nejako to zalieva horúcou vodou, spraví sa jej z toho kašička a to ráno a večer jedáva, vraj to nie je príliš chutné, ale dá sa zvyknúť a už na tretí deň bolo všetko v poriadku :DD papá to stále a trávi jej super :D

mira

Liekom - 1. pomocou pri týchto problémoch je uvarené pšeno. Uvaríš ho za 20 minút v pomere s vodou 1:3 alebo 1:2,5 a zješ. Dobré sú tiež guľaté zeleniny - cibuľa, dyňa japonská uvarené s pár zrnkami soli.
kyselina a nutkanie na zvracanie je spôsobené sladkosťami alebo ovocím, ťažoba v žalúdku mliečnou bielkovinou kazein, ktorá sa zráža v žalúdku kyselinou chlorovodíkovou a zrazenina zaťažuje žalúdok.

vlado

ahoj sunicka, tvoj problem s travenim mozno vyriesia produkty obohatene o extrakt reshi. zrychluje metabolizmus a napomaha pri traveni. skus pozriet viacej info na www.ganoderma.sk