po zime otrasne prekvapenie:((

Príspevok v téme: po zime otrasne prekvapenie:((
zofka

haalo..... moj problem je taky , ze pocas zimy som straasne pribrala..... mam 18, a stale som bola uplne chuducka, pri vyske163 cm som vazila50kg!
najhorsie na tom je asi to ze som si v zime vobbec neuvedomovala ze sa nieco s mojou postavou deje..... ale na druhej strane som sa ani privelmi neprezierala !
no teraz ked uz je teplucko, opliekla som si tricko a sporo som pred zrkadlom odpadla, ked som zbadala moje obrovske brucho, trciace z kazdej strany:((
hned som sa odvazila a pri nezmenenej vyske163cm vazim 61kb . pribrala som vyse10kg pocas tej otrasne zimy!!! a moje miery su 88_81-93....
ma niekto podobne skusenosti? pretoze mne sa to nezna bezne takto pribrat pocas jednej zimy:(( ak mate podobne skusenosti tak dajte vediet.... aj ako ste sa toho potom zbavili... dakujeeeem

Martin_242

zofka: To je dosť úbohá výhovorka, že do Teba niekto tlačí nasilu jedlo, ktoré nechceš a preto priberáš, nemyslíš?
Máš občiansky preukaz?
Ja osobne jem to, čo jesť chcem.
Môže ma hocikto ponúkať, čím len chce, nieje možné, aby sa mu to podarilo.

zofka

kukuricka takze sme na tom asi rovnako.. je to hrozne... ja uz neviem co mam so sebou robit:((
ja som si to v zime az tak nvsimala zrejme preto lebo to oblecenie je v zime predsa len trosku hrobsie, volnejsie.....
ale teraz , hanbim sa vyjst von len tak v tricku.. skyvam to ako sa len daaaa, ale nemozem t tak robit donekonecna, musim zacat s nejakou dietou, ale akou??
ked ja vobec nie som zvyknuta drzat diety:((((nikdy som to nepotrebovala
teraz tu len tak sedim pozeram na svoje obrovske tukove brucho, a je mi z toho do placu....
najhorsie je asi to ze doma si asi vobec neuvedomuju ako vyzeram, a stale do mna tlacia nejake jedlo:(( takto sa schudnut neda!!!!

andula.c46

Zdravím. Ktorá dáma má skúsenosti s používaním HSL liekom INDIVINA ? Podeľ sa prosím o svoje poznatky. Začínam ich užívať,chcela by som vedieť,ako ich znášate a ako na vás pôsobia.Díky.

marusska

Ahojte Kocky :-))) ... NEBOJTE SA ... MY!!!! TO DOKAZEME ... JA SOM SI DALA PREDSAVZATIE DO KONCA SK. ROKU ... dole 4 Kg ... Chcem svojich krasnych letnych 50 ... :-))) Pre mna bude najvacsie potesenie ... ked sa zmestim do starych nohavic :-)). Po zime vzdy trosku priberiem ... tak 4-5 kg ... ale v lete som uz vo forme ... :-) aa dokonca tento rok si to snazim udrzat aj v zime :-)).
Zofi ... hmmm... mas pravdu ... ked mas blbe obdobie .. to je hruza.... ale vzdy musis mysliet pozivitne .... zivot je krasny ;-)

kukuricka

cosi, jasneze som videla ze priberam, aj gate to hlasili,ale jednoducho som mala aj blbe obdobie a som si takto kompenzovala, a nemala som pevnu volu, ale teraz uz som zacala chodit do suboru, po dlhom case, a kondicku mam uplne v keli, ale snazim sa aby to slo dole, najlespi sposob ,co na sebepozorujem , ked som neni doma, ale s partiou, alebo niekym, a vobec mi to nepride ze potrebujem tolko jest, a je mi fajn, lenze teraz mam skuskove, cize som doma, ale davam si uz pozor, a nerobim radikalne zmeny, ze dietovat, jednoducho snazim sa jest menej ale vsetko, ale i tak mam roztiahnuty zaludok, takze musim sa prve dni trochu premahat, ale potom sa trocha scvrkne a bude to lahsie:)..........

Martin_242

Dievčatá, to si samé seba všímate tak málo, že si ani neuvedomíte 20% nárast hmnotnosti?
Neuveriteľné, kedže ženy zvyknú stráviť pred zrkadlom podstatnú časť svojho života...

kukuricka

aj mnme sa toto podarilo:(...........a mam tiez 18, a som o cm mensia,ale tiez som mala 52kil, a teraz........61-2........cize hruza.......mozem si obliekat maminine tricka, lebo v tych mojich obtiahnutych, vidno kazdy fald, a predtym som bola uplne v pohode.........a ah jaj........ale uz sa snazim nejest tak vela.....lebo u mna to bolo tym ze som isla na vysku a mal som dost casu, a to som vyuzivala sedenim a jedenim...........takze treba zacat sportovat, a nejst sladke ked tak tak iba do obeda potom uz nie.........

martina25

Počas zimy skoro každý priberie a hlavne cez sviatky. Ja, ak chcem zhodiť,tak po 18.00 hod nejem, dám si keď jablko a to je všetko. Cez deň vyváženú stravu, neprežierať sa!!! A uvidíš, že zhodíš. Nejesť večer, to robí zázraky.