od vcera mam chripku... rychlo sa z toho dostat

Príspevok v téme: od vcera mam chripku... rychlo sa z toho dostat
tinusska

ahojte, od vcera som dostala taku nadchu.... ci vlastne chripku.... teplotu sice nemam, ale mam stale zapchaty nos, kycham a potim sa.. hlavu mam ako balon.... a co je najhorie, v praci mam toho neurekom, externe studujem, mam teraz skusky, chcem skusit este ist na prijmacky na dalsiu skolu.... mozem ist za lekarom, nech mi da nejaku injekciu, ze budem fit? dnes som cely den spala... pijem dost caju, vit. c, trigrip, sirup sinupret....dakujem

fraisee

moja spoluziacka neprelezala chripku, stratila hlas v novembri a je jun a ona stale sepka.. kebyze ju nepoznam, neuverim.

RNG

inac beriem aj 2x600 mg NAC a oreganovy olej, lebo vzdy sa nejaky hlien dostane do pluc a tam sa rozklada -aspergilus pneumoniae a sposobuje kasel, co moze viezt az k zapalu priedusiek a pluc. Preto antimikrobialny oreganovy olej, ktory zaroven cisti pluca. Ten beriem vyse tyzdna, az pokial sa pluca nevycistia.
NAC(acc)tiez cisti pluca a inde od hlienov.

RNG

Ja v pripade ze citim, ze na mna lezie nejaky virus necakam a zacnem brat masove davky neutralneho vitaminu C(calcium ascorbate, buffered C, esterC)
1 gram=1000 mg za hodinu. Ked to clovek zachyti hned na zaciatku(a kazda hodina rozhoduje, na to sa neda lahnut a zaspat)za 24 az 48 hodin je po viruse.

usmev

Ja si v takýchto prípadoch viem pomôcť prírodou,prirodzenou cestou:do nosa, hrdla striekam Aloe first,pijem vačšie dávky aloe vera gelu,cesnak s tymianom v tabletách,veľmi dobrý je aj propolis -prírodné antibiotikum v tabl.s lyciom, antioxidantom.Postaví na nohy.duratnakatka@zoznam.sk

tinusska

dnes som mala ten coldrex, zaspala som ani neviem ako.... dnes som sa uz 6krat prezliekala, taka som bola spotena....

amika

Tinuska ja ked mam taketo problemy,tak zjem cely citron s medom,vypijem repikovy alebo lipovy caj a na potenie si namiesam coldrex,do nosa si streknem muconasal a som fit :-)