Opuch pod okom!

Samantík

Mne sa stalo dnes presne to isté a nie len , že mi opuchlo ale ma aj príšerne bolí. Môže to byť tým že som, si dostala prievan ale aj kozmetikou. Ja som dnes nad tým rozmýšľala a spomenula som si že mi to aj minule spravilo pravdepodobne to mám z očnej ceruzky ;)

hasilova

Dobri den ja by som sa chcela spitat ci ste niekedy nemalypod okom pluzgier ja ho mam od vcera a dneska rano sa zvetsil a aj boli ak sa dotknem dakujem za radu.

vercik277

mne sa to stalo tiez. zrazu som mala opuch pod okom. ale nic ma nebolelo. prislo sa na to ze mi rastie vzadu zub mudrosti a ako sa prerezaval tak sa do dasna dostala infekcia a bol tam hnis. zubar ho prepichol, rozrezal kus dasna aby mal novy zub miesto a odvtedy v pohode vsetko. akurat ze to kurevsky bolelo vtedy. som myslela ze odpadnem pri tom rezani dasna :DDD

malachitka

tpch1

skôr som rozmýšľala,že neviem či to nebude nejaké reakcia na také vyživujúce sérum na noc,ktoré si nanášam na riasy večer,pred spaním - obsahuje to myslím mandľový olejček či niečo také.

malachitka

ja mám problém s tým,že pod lavým okom ako sa nanáša linka,celé to miesto je tak vysušené a červené sem tak ráno bádam,že je to aj opuchnuté,neviem,čo to mohlo spôsobiť..

Yong

mne sa zvyklo stávať cez leto , že normálne večer mi len tak opuchlo oko , stávalo sa to raz za čas , zvykol som si pri ten opuch dať vatu namočenu do octu , ale netreba to tam nechať dlho držať , lebo ocot zmäkčuje kosti