mirena a tehotenstvo- poradte prosím

Príspevok v téme: mirena a tehotenstvo- poradte prosím
sašenka

od jula mam zavedenu mirenu, prvy mesiac bol katastrofalny, sama bolest a krvacanie...druhy v pohode, menzes normalny potom este slabucke spinenie, ale tento treti mesiac menzes nikde len jemne spinenie s malinko krvou asi 3 a pol dna inak mi to trvalo predtym aj cez dva tyzdne..........a teraz ten moj nehorazny strach mam pocit, ze som tehotna, prsia sa mi nalievaju, je mi spatne ked sa napapam, rano ani nevravim, chute mam ako nenazranec s prepacenim pomiesam kludne chipsy s cokoladou atd.je to nehorazne.Viem, ze pri mirene mozem stratit menzes, ale kto mi zaruci 100 percentnu istotu, ze nie som tehotna, totizto nemala by som otehotniet 5 rokov,a mimochodom na vahe som stale rovnako len brusko sa mi nejaksi vyduva von..........ak by som menzes teda nedostala tak co mam toot za prejavy....som tehotna?alebo je to normalne? test nic neukazal....meska mi to len 2 tyzdne ak to vazne meska....hmm.je tu niekto kto ma vie upokojit, a ma s tym skusenost? prosim ozvite sa. vopred dakujem.

strachoprd

Sašenka,poznám tie pocity.Je to na nervy,ja si ani nemožem nahmatať vlákno,takže fakt neviem,na čom som.Nemám odvahu si urobiť tehotenský test...mám už dve dospelé deti a 45 rokov.

sašenka

aha, takze nech sa ti ulavi......ja som si dalsi test urobila u gynekologa tehotna nie som, aj ma lekar vysetril,vsetko je vraj ok, telo si este zvyka, o mesiac by uz malo byt lepsie.uvidim.papa.

ema

sašenka z krvi ti na 100 % zisti ci si alebo nie si tehotna.
Ja som mala mirenu 2 roky a dala som ju von, pretoze asi rok a pol ma stale tlacilo v pravom boku pod rebrom. Presla som vsetky mozne aj nemozne vysetrenia brucha a gynekolog. vysetrenia a nic mi nezistili, tak mi lekarka odporucila dat mirenu von, ze to moze byt spôsobené nou. Tak uvidim ci sa mi polepsi. Cauko

sašenka

ema na krv, to ako ci je vsetko ok v mojom tele? abo pripadne tehotenstvo vylucim? ci ako si to myslela.?a mala si to 5 rokov, ci skor si si to dala vybrat?

ema

Sašenka, ja som mala tiez mirenu, menzes som vobec neala asi tak rok, potom mi tiez bolo divne. Zle mi sice nebolo ale ma hrozne boleli prsia, hlavne bradavky som mala uplne citlive na dotyk. Tak som pre istotu isla na gyndu. Vzali mi krv a na druhy den som mala vysledky. Tehotna som nebola len mi po roku prisla menzes a to vsetko bolo toho dôsledok. Ale aby si bola spokojna vybehni si na krv a si si na istom.