krajsie prsia... bez tabletiek, bez plastiky. baby kuk

Príspevok v téme: krajsie prsia... bez tabletiek, bez plastiky. baby kuk
alfonsita

je tu uz vela tem o tom: "z coho narastu prsia? ako ich zvecsim? atd atd....". Priznam sa, ze tiez by som chcela vecsie, a tak sa aspon snazim mat ked uz male ale aspon pekne :) baby poznate nejake triky na krajsie prsia? myslim pekne vytvarovane spevnene atd.. Ja si ich uz asi mesiac masirujem olejom, a vidiet rozdiel.. mam ich ovela krajsie ako boli, predtym boli trosku ovisnute ale teraz su take pevnucke a zdaju sa byt aj vecsie :) poznate aj nejake ine triky? napr nejake cviky alebo nieco podobne. pocula som nieco aj o potierani cibulou, je to pravda?

alfonsita

ja mam olivovy olej z lekarne... on ma take spevnujuce ucinky na pokozku. tu sprchu vyskusam... a nemozu sa mi z cvikov zmensit prsia?

kozliatko

alfonsita a akym olejcekom si ich potieras? ja mam tiez male, zatial su pevne, ale keby boli trosku plnsie, bola by som rada... najprv som bola nestastna askusala decolen, ale nezabral a nemienila som do toho dlho vrazat.. tak som sa s tym zmierila a riesim to push-upkami a je to.. do tricka akurat :) ale aj tak ich chcem krajsie pre frajera :) tak porad aky mas olejćek pls...

Dr jajboli

Cibuľu treba jesť a nie ňou potierať prsia.
Zlož si ruky,akoby si sa išla modliť, ale do výšky pŕs a tlač ich proti sebe tak, aby si tie tlaky cítila aj v prsiach. Tento cvik je zaručene dobrý.
Ďalší trik- sprchuj si ich striedavo studenou a teplou vodou krúživými pohybmi, nikdy nie na bradavky. Veľa šťastia!