pomooooooc poradte

Príspevok v téme: pomooooooc poradte
lenusha000

ahojte co mam prosim vas robit.....mám polodlhé vlasy a na koncoch sa mi hrozne krutia a vyzera to hrozne mam aj zehlicku na vlasy ale nechcem si ich stale zehlit co by mi mohlo pomoct?aj pri usiach ich mam dokrutene....myslite ze ak mi este trochu dorastu prestanu sa takto vlmit?prosiiiim reagujte aspon niekto budem velmi vdacná :)

sonka

dĺžka vlasom neovplyvňuje či sa budú alebo nebudú kečeraviť. Základ je mať dobrý strich, tým urobíš veľa. Ak sa nevieš rozhodnúť aký by bol najlepší poraĎ sa s kaderníčkou a čo sa kozm. prípravkov týka skús tie s uhladzujúcim efektom.

freid

lenka: Ja som na tom ako ty. tiez sa mi kratsie vlasy krutia... no hroza:-oo ... .. mala som uces do postupna ... ale pomalicky som ho vyrovnavala ...a dnes mam jednu dlzku vlasov ... take po plecia ... a je to tak super... este chcem ... aby podrastli o takych 6 cm ... a uz len udrzovat :_)) .. inak mam aj ofinku .. ale rozmyslam, ze si ju necham dorast... . Ja sa chystam na tu novu niveu ... ach reklama robi svoje:(( ale urcite necakam od nej,ze budem mat vlasy ako ta modelka v reklame ... to iste! - co s nou museli dorobit,aby vizerala tak,ako v reklame. A potom su niektore dievcence sklamane a smutne, ze co robia zle.. lenze s tymi modelkami na zazracne sampony... balzamy bolo hodin prace ... .
Snad daco poriesime,nie? :-)
papa, pekny den.

lenusha000

dlhovlaska..no mas pravdu kym narastu moc dlhe to potrva...al ja nechcem ani moooc dlhe take by mi asni nesli len take polodlhe....a skusim nieco vymysliet dakujem za radu vazim si to :))))

dlhovlaska

jednoznacne to bude lepsie :) ale na to si pockas este take 2 roky aby to bolo dost dlhe :)
no a dovtedy si skus po umyti tie vlasy hned ucesat a tak ich zabalit do uteraka a pocas schnutia ich stale cesat :)
prip. vyskusaj ten sampon od nivei.. ten novy.. neviem, ci funguje, ale je tu tema niekde na to zalozena, tak skus tam pozriet :)

joni_

myslim ze ked budu dlhsie tak to bude lepsie, a ked ta nevidim tak neviem ale kolki by chceli pokrutene vlasy? :) moze to byt aj pekne