Ideme do toho...!

ssia

krasavica 000: tak sa k tebe pridavam. ja mam 160/51-52. tiez si zacvicim, ak sa podari bude to tvrdy trening na tanecnej. dnes zacinam totizto chodit do tanecnej skupiny tak sa uz tesim. napisem este vecer ci to vyslo. napis aj ty. a dufam ze to neprezeniem s jedlom, ale ked pridem z tanecnej, nebudem vladat ani usta zevraj otvorit tak som zvedava...;)

krasavica 000

baby, ja idem zacat od dneska, povedala som si dost....chcem vyzerat lepsie, a hlavne na Vianoce, dnes si aj trosku zacvicim, normalne sa nato tesim :D

domčuška

edita papeky :

Toto pravidlo mám odskúšané za 2 mesiace 17 kíl dole váha bola 43 kg...potom nasledovalo liečenie....a dalej nemám ani chuť písať !

Inak baby váha 67,5 kg je to skorej k 67 xD

Teraz aj cvičím každý deň tak 45 minút si pustím CD a vrtím tým mojím zadkom....

lenulka_mc

tak domčuška ja sa taktiež welmi rada pridam... važim 55 kil a mam 158cm... dosť smutne.. no enwadi :) dufam že spolu nam to pojde lepšie:P

lenka0005

Ahoj ja som začala od dneska,ale dám si na týždeň kapustovú diétku,už sa mi varí polievočka.170cm-74kg

marisssa

a co pokladate za prehresky? ja uz davno planujem zacat cvicit poriadne a zdravo sa stravovat, aby som schudla..mam 174cm a vazim tak ako kedy: od 58-60kg..viem, bmi je v poriadku,ale je to nejako zle "rozlozene" na tele :-) chcem teda schudnut na 55kg, to je moja vysnivana vaha :-)

silk

no prehresok bol bola som s frajerom na veceri, tak sa nedalo :(...ale vsak je aj dalsi den. vela chute a odhodlania do chudnutia prajem vsetkym :)