Prostriedky pre kvalitu vlasov

ANGEL-DEMON

revalid 2-2-2 tbl prvy mesiac..do mesiaca prestanu padať..
najlacnejsie kupis cez pilulka.sk 23€ 120tbl... doprava je zdarma,
v lekarnach chcu za to o 5€ viac... háved...

stop padaniu

Aj mne neskutocne padaju vlasy..Mam strach,ze za chvilu budem mat plesinu :( Je to strasne..Uz asi vyse mesiaca pouzivam Revalid a teraz mam aj taku vodicku od lekarky Aplicort sa vola..Ale zatial bez vysledku!!Viete nieco viac o tych tabletkach BIOSIL..Bo uz som naozaj velmi zufala!

sumka

ja som vyskusala hadam vsetko mozne (je pravda ze pri niektorych veciach som velmi nebola trpezliva) ale velmi mi pomohol ten novy sampon od schwarzkopf proti vypadavaniu vlasov. vlasy mi viditelne menej vypadavaju, mam ich na pohlad krajsie, lesklejsie a konecne nevyzeraju ako taka metla. maju ho v drogeriach a stoji tusim 250,-

ahojte

Môžem Vám ponúknuť pánské 1. balenie VICHY - kúra 12 ampuliek , ak potrebujete pre muža .
Zabranuje vypadávaniu vlasov a posilnuje rast .
Originál zabalené a ( ešte v plastickom balení ) . - úplne nové . Garancia 03.2010
600 ,. Sk ( 20 euro )
Vlasta

mirka 23

No revalid je dosť slabý na to aký je drahý. Kamoška dávala na rozbor kapsule a vyšlo že obsahujú len malú časť z toho, čo píšu na obsahu. Ja používam Eladén. Poradila mi ho moja kaderníčka, ona už vyskúšala asi všetko na vlasy a toto jej pomohlo najviac.

svetlana6

mne velmi pomohol proti padaniu vlasov Revalid. odporucam. az na tu cenu, ale co clovek pre zdravie a krasu neurobi. vsimla som si vsak, ze uz je o nieco lacnejsi, ako byval pred par rokmi.

olivka

Ahoj, mne tiež padali vlasy vo veľkom množstve, lebo som si prežila stresové obdobie, a siahla som po tabletkach BIOSIL plus, a trvalo to tak 2-3mesiace a vlasy mi začali viditeľne hustnúť naspäť. Na rast vlasov sú vraj dobré aj B-vitamíny. Ja užívam B-komplex. Ináč vlasy si umývam s bežným šampónom a kondicionérom, buď mám obe sunsilky alebo obe DOVE, takže mne na to pomohli skôr vitamíny:-) Teda aspoň mne...