bazalna teplota- moze to ovplyvnit?:..

Príspevok v téme: bazalna teplota- moze to ovplyvnit?:..
cukrova.vata

ahojte baby, chcem s aspytat, zvyknem si meriavat BT vzdy rano ked vstanem.Mavam ju tak 36,5 C. no dnes mala by som mat tak cca 3 dni pre dovulaciou, som si namerala 36,99 C ale jedna vec je ze meralal som dig. teplomerom len do signalu a dalsia vec ze pred meranim som musela ist na wc-ko,lebo uz som nevedela vydrzat. Mohla sa mi zvysit teplota az tak vysoko ke dsom sla len na WC? lebo teraz neviem ci mam ovulaciu alebo nie. :-/ Vcera sme mali pohl styk a tym padom chcem vediet ci je mozne tehotenstvo- pre pripad napisem, ze z toho nemam strach,aby ste si nemysleli, ze tu vypisuje pojasena 15-ka:-)

cukrova.vata

a ako mozes vediet ze si nemala ovulaciu? Ja neberiem BT plodne a nepodne dni nejak extra do uvahy, je to len pre moju info,ako vravim mozno ma to zacne trapit, ked sa budeme snazit o babo naostro.

cukrova.vata

kamilka, ´my sa o dieta doslova nesnazime,ale ak sa podari, tak sa budeme tesit. Dietatko by bolo najvhodnejsie tak o rok,ale na druhej strane vzdy som plna ocakavania,ale zase ze by sme sexovali ako kralici a pracovali na babatku to nie. Uzivam si to vzdy ked to je,lebo je to super nadherne a nemylsim na to, ze tarz si urobime dieta. Nie je to taky chtic ten pravy,neviem ako to vysvetlit. Ale mna skor zaujimala ta ovulacia nez to, ci by som mohla otehotniet.- s cim viem ze budu asi problemy.

kamilka

čím viac dieťa žena chce , tým viac sa načaká, neustále sa stresuje a vsugeruje si , že hádam teraz už budem tehotná, treba tomu nechať volný priebeh

cukrova.vata

baby ale ja som nemyslela, ze chcem za jeden den istit ci som tehotna, ja viem ze to nezistim,asi som to zle napisala. :-) Id eo to, ze si meriam BT kazdy den,ale dnes som si len skocila pred tym na wc, mohlo by mi tych 10 ktokov zvysit BT o 0,5 C? Nie ej to vela? mne nejde o to ci som alebo nie som tehotna, to sa ukaze,ja som len chcela vediet ci mohlo az tak velmi ovplyvnit BT to, ze som bola na WC-ku,lebo teraz neviem ci mi uz zacala ovulacia alebo nie:-(