náhle silné bolesti kolena-pomoc

Príspevok v téme: náhle silné bolesti kolena-pomoc
maria35

Mám náhle silné bolesti kolena a v stehennej časti. Niekedy ma celý týždeň koleno nebolí a potom náhle trochu opuchne ako napr.dnes a začne hrozne bolieť. Na jar mi robili artroskopiu kolena a teraz mi ožarovali. Robili mi pred týždňom RTG kolena - nález: osteofyty po okrajoch kondylov tibie a na dorzálnom okraji pately. Viditeľné varixy v mediálnej oblasti kolena. Mám aj herniu disku L4-5 a rázštep kanála krížovej kosti. Jediné, čo nechápem v priebehu týždňa som nepotrebovala žiadne lieky a dnes zase mám bolesti kolena a stehna a slabín na nevydržanie - pri tej istej činnosti. Má s tým niekto skúsenosti resp. vie poradiť, lebo ja sa už sama v sebe pomaly nevyznám. Dakujem za radu

geraldine

mne zacalo praskat v kolene pri chodzi po schodoch, ci uz hore alebo dole, alebo pri podrepe. je to strasne,lebo kazdy to pocuje ked idem schodami. neviem co s tym, pri lekarovi som nebola, som v zahranici. pravidelne chodim na letne brigady,zber jahod a neviem, ci to nesuvisi s tou pracou, lebo na kolenach stravim denne aj 1o hodin.
ake mineral.doplnky by mi stacilo uzivat-ak by mi to stacilo?so moze byt problem?

dávid hamran

mám 17 rokov a asi mesiac ma bolí ľavé koleno. najskôr som v ňom cítil akýsi tlak ale teraz mám aj bolesť. bol som na rtg ale ortoped povedal, že koleno je čisté. dokonca mi na to nepredpísal žiaden liek. Poradťe čo to môže byť a čo mám robiť.

RNG

osteofyty sa tvoria vtedy, ked telo nema dost mineralov a zacne si ich tazit z kosti.
Kedze forma v kostiach je len nepatrne rozpustna, nastane krystalizacia na chladnejsich miestach v tele
Kostne vyrastky sa daju odstanit teplom, chelaciou a zaroven pouzivanim mineralovych a vitaminovych doplnkov na kosti
Napr chelacia rano, doplnok mineralov vecer.