Pichanie a bolest v lavej strane pluc

Príspevok v téme: Pichanie a bolest v lavej strane pluc
irka24

Dobry den.Chcela by som Vas poprosit o radu.Asi take tri mesiace pocitujem pichanie pri kaslani a bolesti vlavej strane pluc pri nadychnuti.Dost sa toho bojim a kedze pracujem v zahranici nemozem ist ani na vysetrenie.Dufam ze to nie je nic vazne tak ak mate niekto s takym niecim skusenosti prosim napiste mi.Dakujem

misoCERVENY1

V POSLEDNOM CASE MI STALE PICHA V LAVEJ STRANE PLUC JE TO NARAZOVE ALE CO RAZ SILNEJSIE STAVA SA MI TO PAR KRAT DO DN A CO BY TO MOHLO BYT?

Simona 12346

Dobrý deň prosím o radu. bolí ma na ľavej strane pluc hlavne pri dychani. je to vazne ma niekto s tym skusenost?? dost sa bojim ze je to rakovina. prosimmm odpiste :)

Vivien Cs.

Kata-rína Nebojte sa nič to nieje máte to z chrbtice keď Vás tam začne pichať tak sa zhlboka nadýchnite a na chvíľku zadržte dych keď to vydýchnete a prestane vás tam pichať je to z chrbtice ja som mala presne to isté tak sa nebojte. Dúfam že vám bude čo skoro lepšie . Dovidenia .

Katka-Rína 8

Dobry den, prosim nech niekto odpise, moju sestru bolí v lavom pluci a niekdy ked sa chce nadychnut, tak ju tam picha. Mna niekedy tiez tak picha bolest som este nemala, ale picha ma tam, ale menej ako moju sestru.

PROSÍM ODPÍŠTE.

zlaknuta

ja mam tiez obavy o moje plua. som v zahranici a tiez sa mi kazdy mesiac vracaju problemy s plucami. picha ma pod pravou lopatkou a raz do mesiaca som chora.do lekara tu nechodim,aj tak predpisuju len paracetamol. velka vdaka,ten si kupim v Tesco aj sama.
neviete poradit,ci to moze byt nieco vaznejsie,zapal? dufam tuberu som tu nechytila. za dva tyzdne chystam domov,tak urcite pobezim k lekarke, len informacne sa chcem spytat na tu bolest a pichanie. inak, mna to tam boli bez ohladu na nadych ci vydych, alebo kasel.

ethel

aj keby tu bol odborník,na dialku sa takéto niečo nedá riešiť a keby sa aj niečo dalo musela by si napísať totálne detaily liečby od začiatku až doteraz.To čo si napísala je španielska dedina,neviem u akých odborníkov bol,či len pri obvoďákovi,kto mu predpísal atb a na základe čoho.Vieš dobre sa nadáva na iného,hlavne na doktorov,keĎ ani nevieme detaily prípaDU.....

klarika25

moj otec ma presne ten problem jemu to trva uz viac ako rok, behal po kazdom vysetreni u srdciara na plucnom, vysetril chrbticu no vsetko a proste mu povedali ze je v starsom veku - ma 52, preboha a nevedia zistit co mu je? to co su za doktory, predsa ked je aj staremu cloveku zle tak vedia o co ide a nevyhnu sa v odpovediach.. doktory su svine proste- nenavidim ich! to ako teraz ked ma clovek problem a nevedia o co ide tym padom je stary??? ved to je blbost! stale ho natierame na chrbat a tak... a on sa vpredu natiera, vkuse mu predpisu hlupe masticky.. a predpisali mu uz aj nejake ATB, ktore vybral do posledneho /uz 5 krat pocas celeho roka/ a nic, sme v koncoch...na dovazok mu povedali ze taky mozno bude do konca zivota.. PROSIM?????????????JE TU ODBORNIK???