Nevera ???

Príspevok v téme: Nevera ???
karol

Chcel by som vas tymto poprosit o radu resp. pomoc.
Som zenaty vyse troch rokov manzelku velmi milujem a nepochybujem o tom, ze aj ona mna. Stala sa vsak jedna vec, ktora mi neda pokoj a stale nad tym musim rozmyslat.
Manzelka nedavno zmenila pracu a dostala sa do cisto muzskeho kolektivu. Asi ako v kazdom muzskom kolekive mi casto spomina ako sa navzajom dotahuju, intenzivne pouzivaju dvojzmyselnosti, sexualne narazky a pod. Viac menej som v tom nevidel problem az do nedavna.
Totiz cela firma mali vianocnu party na horach cez vikend. Uz ked mi vecer volala tak som pocul aka je nadsena zo vsetkeho co sa tam deje. Co ma vsak nasledujuci den prekvapilo ked sa priznala ako pretancovala celu noc. Prekvapilo ma to preto, lebo tancovanie doteraz predo mnou intenzivne odmietala (az na par vynimiek a svadby:)), dokonca sa permanetne pohadame pokial ideme na nejaku spolocensku udalost a ja od nej chcem, aby sme tancovali.
Kedze ma to jej tancovanie zaujalo tak som sa zacal viac vypytovat, az z toho vzislo, ze to tancovanie bolo viac menej s jednym konkretnym kolegom a tancovalo sa "zivelne". Uz z tohto som mal velmi zmiesane pocity, ale dorazilo ma ked sa manzelka priznala, ze na zaver noci dostala od tanecneho partnera ponuku na este intimnejsie zblizenie sa. Musim sa priznat, ze toto ma dost zlozilo.
Manzelka mi hned intenzivne prizvukovala, ze sa "nic" nestalo a v tomto jej verim, a ze vraj sa jej ten kolega nasledne v praci aj ospravedlnil. Napriek tomu vsak mam akosi problem sa s tym vyrovnat.
Predstava, ako sa iny muz dotyka mojej zeny aj ked pri tanci mi je dost neprijemna a ked si predstavim, ze takmer kazdy den su spolu v praci, tak mi je mizerne a mam chut mu zajst dat na hubu...

Co by ste mi poradili mam to nechat tak nejako to prezit, alebo to bol uz krok za hranicu a mal by som to riesit?
Dakujem

Karoll

Este raz vam chcem vsetkym velmi pekne podakovat za rady, nazory, podporu.
Nakoniec sa to vyvinulo celkom zaujimavo. Totiz aj ludia v manzelkinej praci, ktori sa na akcii nezucastnili, ale videli fotky sa jej vypytovali, ze co s tym kolegom ma...A dost bola z takej reakcie prekvapena, takze asi si uvedomila, ze prekrocili hranicu.
No predsa ked som to povedal ja, tak to bola ziarlivost, ale ked to povedali aj kolegovia tak to je uz asi pravda.
No a ja som sa posnazil jej ukazat, ze nikto iny nema sancu, ze som pre nu ten najlepsi:) a vcera som dostal dokonca pochvalu, ze som zase ako kedysi... Uz sa tesim na stedrovecernu noc :).
Velmi pekne vam dakujem a prajem krasne Vianoce...

dada

Myslim, ze je zbytocne to tu rozpitvavat...a ak sa citili dobre , neznamena, ze to my tu mame riesit, je to vec ich dvoch, mozno styroch aky zaujmu postoj k tejto udalosti...
Bóže ved sme ludia...

katenka20

no suhlasim s predchádzajúcim prispevkom, vies moja sestra je tiez taka ,bujara, ked idu na ples s manzelom tancuje s inym a muz sa na nu iba diva a potom sa mi stazuje, uz som jej povedala ,,svoje,, minule nech sa ukludni lebo pride o neho, ale ked tej tvojej to nema kto povedat...

andy

Ja si myslím, že muži sú od prírody lovci a keď im niekto dáva "nádej", tak sa vôbec nečudujem. Už len preto, aby tú ženu neurazil, tak sa tak pri ňom super cíti, že má doma manžela a pretancuje s ním celú noc, dokonca "živelne", tak by to mohla brať aj ako urážku. Nechcem nikoho súdiť, ale myslím, že chlap si to dovolí len tam, kde má nádej. Skús radšej prísť na to, prečo sa tak správa tvoja žena. S čisto mužským kolektívom, ktorí jej denno denne lichotia ísť na chatu, tak to je dosť odvaha aj pre slobodnú babu.

tinka228

karol určite to nie je bežné a je to trápne. ak si dobre spomínam, písal si, že je ženatý. no chúďa jeho manželka.

karol

to andy: ospravedlnujem sa, pokial si mala s mojho prispevku pocit, ze som podrazdeny vobec som to tak nemyslel a ani sa necitim byt podrazdeny. Pokial som pouzil ! tak som tym chcel povedat, ze je to dolezita cast textu :)
Vsetkym som vam vdacny za vase postrehy a nazory.

Rad by som vedel, ci mate aj vy skusenosti s ponukami tohto typu od vasich kolegov. Teda ci je to bezne?
Dakujem

reee

karol mas v podstate pravdu,aj s tou fasadou.urcite tym nic nevyriesis,ale ulavi sa ti.ale zas to nemozes robit kazdemu kto sa otoci okolo tvojej zeny.chyba je mozno niekde inde,vsade by sa mali vediet hranice.jasne skoro vsetky firmy robia ake take vianocne party,ale preco ma niekto potrebu pretancovat celu noc s kolegom telo na telo.to sa asi neda vysvetlit slovnym spojenim typu-bola to sranda.

andy

Nebuď podráždený, každý má iné názory a skúsenosti...ja by som tiež nechcela počúvať od partnera, ako sa na vianočnej párty super bavil, aké návrhy mu dávali kolegyne a tak,...myslím, že aj tvoja polovička si to mohla nechať pre seba, pozná ťa a vie, že ti to nebude príjemné...čo sa týka tých mužov - nie každý to robí (dúfam, že ten môj nie), ale keď to niekto robí, je to v podstate jeho vec, dôležité je, ako reaguje druhá strana...
P.S. Ja by som určite nepočúvala svojho partnera, keby mi rozprával, ako sa super bavil, ako pretancoval telo na telo s nejakou kolegyňou celú noc, aké dostával návrhy....a myslím, že tak by som sa ani nezachovala. Takže hľadaj niečo v tvojej manželke a nie v kolegovi...keby nechcela, zabaví sa spoločne a ide spať, keby nechcela, nerozpráva ti to dopodrobna. Ale tým ťa nechcem provokovať....

karol

To ze moja zena stretne este vela muzov je pochopitelne a ako som uviedol, nejake narazky, dvojzmyselnosti a pod. si myslim, ze dokazem bez problemov tolerovat. Ale ked jej nejaky muz povie "Pod sa so mnou vyspat" tak to sa mi zda ako krok za pomyselnu ciaru tolerovatelnosti.
Alebo sa mylim? Je bezne, ze zena dostava taketo ponuky od svojich kolegov?

to efe: Metodu co oko nevidi to srdce neboli neuznavam a neriesim tazke situacie prave takto. A k tomu, ze taketo veci robia muzi aj zeny. Ja to nerobim! A preto mam problem tolerovat to pokial to robi niekto iny...

Dakujem za vase nazory a rady.