Detská kozmetika pre dospelých

Príspevok v téme: Detská kozmetika pre dospelých
testo

Ahoj,

začal som používať detskú kozmetiku. Neviem už ani kde som čítal, že je to veľmi kvalitná kozmetika. Chcem sa spýtať, či nie je nejaký rozdiel v pokožke detí a dospelých a či nepoužívam náhodou niečo čo bude mať iný účinok. Nemám s pokožkou žiadny problém, len som logicky chcel skúsiť radšej kozmetiku ktorá nie je preparfemovaná a je kvalitná. Moja druhá otázka je, či je vhodné používať aj viac značiek naraz. Momentálne mám detský olej od NiveaBaby, ktorý si dávam po kúpeli a sprchový gél s prídavkom oleja od Johnson´s baby a volá sa Softwash.

testo

Prave z takehoto dôvodu som si ho kupil, nie že by som bol tehotný :-), ale kvôli posilovaniu. Na aby som to rozobral trochu konkretnejšie, tak v horucej vode dochádza k silnejšej dehydratácií pokožky (čítal som to buď na nivea baby alebo na stranke johnsonu) a prave mam sprcháč s prídavkom oleja a ten používam stále. Po cvičení k nemu ešte pridávam aj olej, na takú rychlomasáž. Čo sa týka vitamínov, davam si cečko a mulťák.

printessa

ahoj testo!
ja nie som odbornik, ale tiez niekedy pouzivam detsky olej... neviem kolko mas rokov, ale v kazdom pripade si myslim, ze by ti to nemalo uskodit. mozno postupom casu by si mohol pridat aj nejake ine kremy, nakolko nasa pokozka potrebuje aj vitaminy zvonku. poznam napriklad jednu znacku kozmetiky, ktora vyraba multivitaminive mlieko(pouziva ho moj brat a chvali ho)- objednava sa cez jeden velmi rozsireny katalog a vobec nie je drahe....a taktiez som niekde citala, ze detsky olej sa doporucuje pre tehotne ako prevencia proti striam.
pa