drží vám alebo nie

Príspevok v téme: drží vám alebo nie
leona.

chcem sa opýtať: s priateľom používame kondóm. Nezvlieka sa mu úplne, ale po pár pohyboch mu koniec ovisne, trošku sa mu zošmykne. a potom, keď skončí a vytiahne ho, tak ten koniec s ejakuátom už dosť visí. Je to nepríjemní ak viem, že mu nesedí napevno a s takým ovislým koncom je vo mne. Aj vám sa trošku zvlieka, alebo sedí napevno až do konca.

kia32

U nás je to tak isto ako si popísala.Ale mňa to nestresuje,lebo som si myslela,že to tak má byť. Veď keď ho natiahne na pevný penis tak sedí a špička musí trochu prevísať,lebo tam je miesto na ten ejakulát.Pri orgazme je penis úplne najväčší a vtedy sedí dokonale,ale to ty nevidíš,lebo je dnu.A po vystriekaní dochádaza k opadnutiu-zmenšeniu penisu a preto ten koniec sa zdá že visí moc,ale podľa mňa to je tak normálne.Nemusíš mať stres,keby sedel napevno,tak by ten ejakulát nemal kam ísť,vytlačilo by sa to popri stenách von a tá gumičková obruba je tak pevná,že drží na penise ešte keď je aj úplne ovisnutý..

night

mojmu priatelovi zase ide len tak do tristvrte a ne uplne po konec..a sa bojim aby sa to pocas toho nezvlieklo ked to neni "nadoraz" rozumite..ze cii to bude drzat, bo sa mu to posuvaa

Summer_

Este som chcela dopisat, ze ak sa zvlika len kusok, nic sa neboj. Myslim ze cely by sa zvliect nemal a tvoj priatel by to isto citil.

Summer_

leona no my sme sa aj cudovali, ze ho ten kondom tlacil, lebo na krabicke bola napisana ta ista velkost ako na ostatnych, ktore mu sedeli. Tak neviem, sak ked chces vyskusaj, ked nie tak nie.. A

Summer_

leona my ked sme pouzivali este kondom, vzdy sedel na pevno. Ale ak sa zvieka, mozno mu je prilis volny? Ak ano, potom skuste kupit nejake z mensim obvodom. My sme raz mali Durexi ovocne a tie priatela tlacili, tak mozno tie skuste.

Najčítanejšie články