Uz prilis dlho spinenie

Príspevok v téme: Uz prilis dlho spinenie
dvojbotka

ahojte..tento mesiac mi prisla menstruacia skor o tyzden - 25.1 no uz hned na zaciatku bola zvlastna :(
prve dva dni len slabunke spinenie..potom dalsie dva s intenzitou ako mavam tak na 3. den mojej klasickej menstruacie a od 4. dna az doteraz len slabe spinenie zase,zvladnu to aj intinky dokonca v noci nepotrebujem ani tie..ale nie a nie to skoncit :(( cize dokopy to trva uz 9 dni.normalne mavam tak 7 a v prvych dnoch najsilnejsiu.
ako postupuje lekar v takychto pripadoch..lieky ,injekciu alebo nieco ine ? ordinuje az vo stvrtok :(
dakujem za radu

joja123

ja s tým zápasím už 3 roky.Lekári vravia že je to hormonálnou nerovnováhou, avšak antikoncepcia a umele hormony mi pomohli len krátkodobo potom to znovu začalo.Ale pomohla mi tinktúra z vitexu jahňacieho, mala som pokoj rok avšak tento mesiac neviem či zle nasušili byliny ale vôbec nezabera...preco???

langusta

ahojte baby... tiez mmam problem so spinenim... ale uzivam antikoncepciu , a pre dovolenky som dvakrat nevynechala 7-dnovu prestavku, a teraz uz 9 den mam spinenie...doktorka mi hovorila,ze pri nevynechani prestavky je to celkom normalne, ale ja neviem ... nebola som este za nou.. neviem ci sa bojim zbytocne ,alebo moje obavy su na pravom mieste... neviem ci mam cakat,alebo ist k doktorke...je mozne aby pri takomto spineni sa oslabila antikoncepcia?

tinkaa

ahojte, men sa to stalo prvy krat ze sa spinim po menstruacii tak dlho uz je to vyse tyzdna co mi skoncial menstruacia ale sponim sa stale.moze to byt tym ze som vysadial antikoncepciu na 1 mesiac a ked mi prisla po mesiaci mesnstruacia tak som si ju nasadila?? dufam ze to neni nic vazne..pls poradte mi stym...

flera

ahojte kocky aj ja som nesmierne vdacna ze som to tu nasla lebo uz som si pripadala nenormalna nik mi v tomto nevedel poradit a doktor len stale opakoval ze sa to stava no mna to trapilo nadalej. u mna je bezne spinenie uprostred cyklu tak 4-5 niekedy 6 dni co je dost otrava a presne ako pisala wiwa aj u mna ide skor o hnedy vytok cize staru krv a strasne som sa bala ze je to endometrioza co dufam nie je tak idem skusit tu pupalku dvojrocnu dufam ze zaberie

wiwa

Ahojte baby ktoré máte podobný problém. Ja som hormonálne lieky vysadila, čím som následne asi 2 mesiace úplne prestala menštruovať a po 2 mesiacoch sa mi menzes začal upravovať, kúpila som si v lekárni želatínové tobolky PUPALKU DVOJROČNÚ a od vtedy ako ich užívam sa cítim vynikajúco, nemám žiadne predmenštruačné syndrómy, skrátka cítim sa super a môj cyklus sa perfektne upravil dokonca pomeštruačné špinenie som tento mesiac mala už len dva dni zo 7 dňového takže odporúčam vyskúšať, ja pevne verím že pupalka mi môj cyklus upravý a špinenia sa zbavím úplne.

wiwa

ahojte baby, tak som tu zasa. dnes je 45 deň môjho cyklu a akosi keď som vynechala lutenyl čo som mala užívať a nemala som, lebo som ochorela a nebola som si poň, tak akosi ani špinenie sa nekoná a ani menzes som nedostala ešte stále. Takéto problémy som nemala ešte nikdy, aby mi takto meškal menzes, chystám sa na gyn. vyšetrenie a rozmýšlam , že by som zmenila gynekológa.

jamka

vcera som bola u lekara,nemam ani cystu,takze je to hormonalne.povedal,ze to je normalne ze sa to obcas stane,vacsinou na zaciatku jari,a moze to trvat aj 3 cykly.a ze v obdobi ovulacie moze byt taketo krvacanie.

janiiiiiiiika

ahojte kocky trpela somtymto krvavym symdromom (tak sme ho s lekarmi nazvali) vyse 4 rokov!!!! Zmenila som 3 lekarov,ked mi uz nevedli nijako pomoct a nakoniec mi pomohla liecitelka, mozno sa zasmejete ale poradila mi vysadit vsetky lieky a umyvat sa sedavym kupelom 2x denne studenym alebo vlaznym ako znesiete. :)) takze kupte si lavorik dajte don cca 2litre vodicky cistej vlaznej alebo studenje, vravim ako znesiete a sedte a oplachujte sa cca 5 minut. musite byt ale ponorena. U mna sa vysledky ukazali po cca 5 tyzdnoch ,to znamena, po dalsej menstruacii sa to zacalo upravovat. Verte mi skuste to a napiste ci vam to tiez pomohlo, pomaha to aj pri mikoze. Papa.

jamka

som velmi rada,ze som nasla tuto temu. mna to trapilo cely minuly tyzden.take spinenie 10dnipred menstruaciou :( nechapem z coho to je..tak som sa bala..asi pojdem k lekarovi..