Kolkokrat ju dostanete do oblakov?

Príspevok v téme: Kolkokrat ju dostanete do oblakov?
potmehut

Zdravim. Nakolko mame s priatelkou sex. zivot uz vyse roka, chcem sa opytat kolko krat dokazete pocas sexu uspokojit partnerku. Ratam vaginalne orgazmy alebo vaginalne s pomocou klitorisu.
Take s ustami alebo rukou (klitoralne) neberiem do uvahy :)
U nas je to tak ze najprv ju spravim ustami a potom pocas sexu 3-5x vaginalny. Sex nam trva cca 30 minut alebo viac. Rekord je 8 orgazmov.
Pytam sa pretoze chcem vediet ci mam taku co spravi hned alebo som taky dobry milenec (zart) Mal som viacero partneriek ale u tejto som nasiel sam seba. Sex. zivot mame skvely ale trapi ma jedna vec. To ze sa mi spravi niekolko krat mi kladie otazku ci by sa spravila aj pri niekom inom. Co ked som v skutocnosti mizerny milenec ale mam taku zenu ktora sa spravi lahko? Povedala mi ze som jej prvy s kym mala orgazmus vobec takze dilema. Predtym mala 2 partnerov, sice kratko ale sex mali.Mozno keby mala ineho tak by ju uz dokazal spravit. Vraj sa pri naucila ako orgazmus dosiahnut.
Vravi mi ze sa spravi koli tomu ze mam velkho. Podla mna velky nie je. Cca 16cm, akurat je hruby. 5,5cm na primere. Sice muzi su jesitny a stale chcu nieco velke...casto aj vidim ze po sexe je tam dole citliva alebo ju to obcas boli.Tak piste chalani/baby.
Este taka podotazka. Aj vam (zeny) po orgazme (orgazmoch) troisku vyduje podbrusko ? :)

nikoletuska

no tak ako ja sa tiez spravim priblizne tolko krat, mozno o dva menej a poviem ti na rovinu, ze si proste ako tu niekto spominal anatomicky vyhovujete, to znamena ze keby bol niekto namiesto teba co si s nou sadne tiez ma tolko org., nemysli si ze sa nesnazi prave ona, pochybujem zeby ich mala tolko keby sa sama nenadrela, takze sa prilis nechval, aj ked nevie ako to u vas chodi, lebo ja sa nadriem a aj lizem smotanu(:, urcite moj milenec nie je nadpriemer ale je skvelý milujem ho a staci mi, co ta trapi nech ta odtrapi ked ste si verny.. na nicom nezalezi..

diodora-akiša

zato ze 8 krat dosiahne orgazmus je dobry w posteli??? hh...potom ostatnych 80percent zien ma docinenia s muzmi co su slabi w posteli:D ci ako?

jessicca

som podobný typ ako tvoja priateľka tak viem, musíš byť dobrý v posteli pretože inak by tam bol isto problém

GA

Ahoj no tak to čo si napisal že by sa spravila aj pri niekom inom tak ako pri tebe je pravda, možno si taky dobry ale veľa zavisi od dievčaťa niektora žena nezažije orgazmus (vaginalny) za celý život a tvoja zase ho mava často je to je genetika.