autoimunne onemocnenia-alternativna liecba

radca

Stranka je aktualizovana.
RNG,
leaky gut ukazuje hlavne na to, ze jednym liekom sa da vyliecit len maloktora choroba.Suhlasim,ze crevo je vlmi dolezity organ a treba sa on starat.
Mira,
je jedno aky druh cukru,alebo sacharidov zjes.Zasada je ta,ze clovek nikdy nema jest viac,ako je schopny stravit.Inak krmi svojich obyvatelov a ma nabeh na chorobu.

mira

Prekyselený a zahlienený organizmus je ideálnym hostiteľom choroboplodných mikroorganizmov. V zásaditom prostredí by tieto uhynuli. Keď k tomu pridýme jedy z chemických prípravkov a liekov, nastane chaos, z ktorého vás máloktorý lekár dostane.

Tu je dôležité pochopiť rozdiel v účinkoch jednoduchých cukrov a polysacharidov. Polysacharidy sú spojené s minerálmi, vitamínmi, aminokyselinami a enzýmami z celých obilných zrn a zeleniny. Tie nemajú prekyseľujúce a zahlieňujúce účinky ako jednoduché cukry.
Chemici ich hodili do jedného vreca, pretože zobrali extrahované molekuly, nie komplexné látky a potraviny, tak ako ich nám ponúka príroda.

RNG

leaky gut syndrom moze but tiez jeden z dovodov zamorenia tela a dovodom na znizenu imunitu v dosledku vacsieho prieniku roznych mikrobialnych rovno do tela.
To len podporuje teoriu, ze za tzv" auroimunnymi chorobami su mikrobialne dovody, ze to nie je len "hlupe telo napadajuce samo seba.
Nuz creva si treba zregenerovat a to v prvom rade spravnou stravou a probiotikami, pripadne niektorymi hojivymi doplnkamio ako aloe vera, collostrum,triphala a absorbentmi ako aktivne uhlie, bentonity zeolity a samozrejme extra vlakninami ako napr psylium a pektiny