neviem sa vyrovnat s tym..poradte prosim vas ak viete

Príspevok v téme: neviem sa vyrovnat s tym..poradte prosim vas ak viete
yoe

dobry den...no ked som mal 14 som spoznal jednu babu ... zacal som ju mat welmi rad az nakonec som sa zamiloval do nej..po dlhsom case sme sa uz rozhodli pokrocit w nasom vztahu..ale ja som zlyhal ...welmi skoro som sa urobil anie nie do minuty mal som 15 rokov...potom neskor sa mi to stalo opat s nou ... po roku aj pol sa nas wztah skoncil ... a teraz sa s tym newiem vyrovnat ze jak ma teraz ona moze brat ..co si o mne moze mysliet...ak sa to niekomu tiez stalo mohol by mi napisat aj nejak inak ... kto viete pomoct skuste mi poradit ako ist dalej...teraz mam 16 ..

honneyy

Hm, tak toto je presne to, ze si este dieta, o sexe ocividne este nic nevies (kedze tento svoj "problem" nechapes), hrnies sa rychlo do veci, na ktore este nemas-- najviac ma zabila veta ze si na to dlho cakal... od kedy, od 14tich?. Ak ta tvoja priatelka nechala koli takejto veci, ani ona este moc skusenosti v zivote nepobrala... netrap sa, postupne sa do toho dostanes.

fialka_4

hmmm...
akoze...mala by som vela toho na jazyku ale tak strucne...
Vas vztah sa rozpadol preto?
Ak Ta naozaj lubila...a ak Ta ma aj nadalej aspon rada neviem co riesis...
co by si myslela?
Dievca,co caka od 15 rocneho chalana nejake super vykony to asi nema este dobre usporiadane v hlave...
po case to bude urcite lepsie...
a ak necakala...tak neni problem...
alebo je iba ten ze Ty na seba kladies vyssie naroky...
Vy ste sa o tom nezhovarali?
Neboj si uplne normalny a urcite nie jediny...

hulam

Nelam si hlavu ja som sice sex nemal ale mam ten isti proble ked honim tak sa spravim do 1 minuty jeden my poradil ze ked budem castejsie honit tak to pomoze.

yoe

diky ...no potreboval som radu od nekoho skuseneho ... no lenze ju som necel absolutne na sex...dlho som si na to cakal ...lebo som ju miloval a bol som trpezlivy an kojnec hento ... :(

iro

to co sa stalo Tebe, stava sa 99prcentám chalanov, ved ak si onanoval robil si to tak aby Ta nik nevidel a co najrrychlejsie. skutocny sty o je o niecom inom a chce to cvik. neboj zlepsis sa a budes v norme. drzim Ti palce!

pepan2

SPOLU asi už nebudete , musí ťa to prebolieť, sex si musiš natrénovať, pri prvom si isto hotový hneď, skús sa z toho dostať a hľadaj inú ale nie pre sex ale pre ŽIVOT, a správaj sa zodpovedne,PS: aj vy všetci násťročný čo tu píšete ( občas je to hrozné), radšej sa venujte športu....!!!!!

veká rada

ako ist dalej? no skus prekladat nozickami. pravu pred lavu a tao opakuj...
a namiesto sexu skor si zobrat do ruky knihu, alebo teraz radsej chod drichmat