Žĺtková maska na vlasy

Príspevok v téme: Žĺtková maska na vlasy
kurče

Neviem ako to bude pôsobiť.... idem ju prvý kŕát vyskúšať...Tak potom napíšem ako to dopadlo:) Táto maska sa odporúča na regeneráciu a rozštiepené končeky, takže na suché vlasy. Ale aj na hociaký typ dlhých vlasov, pretože tie potrebujú vyživovať najviac:)
Postup

-rozšľaháme žĺtky(množsto podľa dĺžky a hustoty vlasov, také 2(+-) by mali stačiť.
-pridámy lyžičku oleja(môže byť aj slnečnicový, ale samozrejme je lepšie ak je mandľový, kokosový, olivovy atď.)
-nanesieme na celú dĺžku vlasov s výnimkov korienkov
-vlasy zabalíme do fólie(v mojom príade do igelitky), na to uterák/turbán/
-necháme pôsobiť tých 15 minút až polhodku
Zvlášť sa odporúča na blond vlasy, pekne ich vytieňuje a zosvetlí.

Čo myslíte, ako to dopadne? Držte palce:)))

WHISPER

tak ja som mala na vlasoch banán raz..! a to bolo aj prvý a posledny raz..! nevedela som to zmyť z vlasov a ani vyčesať,..
mam huste, kučerave, po pás, použivam riedky hrebeň,.. takže musela som to skryť do drdolu a vymyť pri dalsom umytí..
takže otras!!!

najlepšie je klasika: zmiešať všetke oleje čo su doma (kokosovy, ricinovy, slnečnicovy) vmasirovať do pokožky hlavy a na dlžky.. nechať hodinu, dve posobiť... raz za mesiac v pohode..
idem si to zajtra aplikovať, lebo ma ide poraziť ako ma hlava svrbí, čo mám suchu pokožku... lebo už davno som si nerobila zabal...

petronelapetra

Ja si robim masku zo zreleho bananu a mandloveho oleja. Tato maska pomáha, ked mam znicene a vysusene konceky vlasov. Na tejto stranke som nasla mnohe recepty na masky. Chcem skusit tu z plnotucneho mlieka a jogurtu. Este som ju neskusala, tak som zvedava, ako bude posobit na moje vlasy.
www.volluma.sk

Ali44

Jedine co zabralo na moje suche vlasy a znicene konceky je kondicioner od firmy Alterna a vola sa Caviar Repair instant recovery conditioner. Da sa kupit v kadernictve alebo na nete...stoji okolo 20 euro..co sa da prezit si myslim...urcite to stoji za to..znacku propaguje Katie Holmes, chcrm skusit aj ine produkty od tejto znacky..inu uz nechcem

blacklady

ja mam pocit ze mne to na moje vysusene konceky pomohlo hned po prvom zabale. A celkovo moje vlasy sa mi viac pacia, vyzeraju krajsie, su makksie, menej suche,vzdy po zmyti necham volne uschnut, nefenujem ich ,nezehlim, nedavam na ne ziadne drogeriove pripravky, cesem ich minimalne podla potreby, max tak pred umyvanim a ked uschnu. Uvidim aky bude vysledok o mesiac, ale uz teraz viem ze tymto prirodnym maskam na vlasy zostanem verna. Oodporucam! Len je velmi dolezite zmyvat masku studenou vodou, pokial obsahuje zltok. A ja aplikujem na zmyte (pokial som pouzila na ne nejaky lak alebo co, treba to najprv zmyt samponom), uterakom vysusene vlasy.

pompom

masku z vakec ale len zo zltka plu med a olivovy olej a somtana ja tak robim.ked to.doma nemam tak si nadtriekam ma celu hlavu uz mierne cysusene vlasy po umuyi sprey panthwnol ktory sa pouziva na spalenu plet.

callie

Ahojte holky :) Ja si robím masku zo žĺtka, olivového oleja a medu. Pridávala som aj citrónovú šťavu, ale mala som pocit, že mi to zosvetľuje vlasy :) Tak som ho vynechala. Nechávam si to cca pol hoďky na hlave, to stačí. Oleja dávam viac ako žĺtkov. Používam ju skoro každé dva týždne a vlasy mám po nej omnoho lepšie, sú hladké a rovnejšie, inak som ich mala také skrepovatené. Takže vrelo odporúčam :) Ešte je dobré, keď si ju dávate na dni kozorožca ;) Dávam si ju na suché vlasy a účinok je :) Ale to je najlepšie odskúšať a urobiť si ako vyhovuje :)

otazkavlasy

ahojte, ja som si dala tuto masku...celkom dobre, ajked mozno som ju mala kratko na hlave (hodinu) azrejme po 1 pouziti nemozem cakat zazraky...

jedine co mi vadi, ze dost smrdiii :)

btw, preco ste napisali, ze dat na celu dlzku vlasov okrem koncekov? ja smo si to davala najma na konceky, ktore mam suche :)

dakujem