Ako mám schudnúť?

Príspevok v téme: Ako mám schudnúť?
lenušška

ahojte prosím vás poradte ako mám schudnúť ....mám 53 kg a výšku 163 cm chcela by som schudnúť aspon 5 kg...nejem mastné, sladké len občas, slané vobec,,,,každý den jem ovocie , zeleninu, pijem len vodu alebo minerálku.....po 5 sa snažím nejesť ked tak len ovocie.....cvičila som každý den ale teraz idm do zamestnania kde nebudem mať čas cvičiť.....aj napriek tomu že stále sa takto stravujem 4-5 krát denne papám ..váha sa stále drží na mieste a nie a nie dolu mnám pocit že aj ide hore...ako mám teda schudnúť ked nemám čas cvičiť?
cez oblečenie vyzerám fajn nie som tučná ale ked sa vyzlečiem hrúúza :(((( pevné stehná širšie boky čo mám robiť ???som zúfala....:(((

agnifa

Co riesis, dievca? Vsak mas uplne super vahu ... takto sa dopracujes akurat tak na psychiatricke oddelenie s anorexiou ... alebo naopak extremne naberies vahu ako pise majkaa ... a ak nie si spokojna s tvarom postavy, su aj nenarocne cviky na brucho/stehna/zadok, ktore mozes robit vecer doma pri telke .. skus nejake vygooglovat, urcite je toho plno.

majkaaa

Vieš čo by dalo mnoho žien za takú ideálnu hmotnosť ako máš Ty? Prosím Ťa,len nezačni držať nezmyselné diéty,lebo si nabúraš metabolizmus a do roka a do dňa budeš mať o 10 kíl viac. Nerieš váhu,ale ži!