poradte prosim ako bojavat proti myomu na maternici...

ludmila7

Aj ja si objednavam Yam, enzymy a začínam používať jódovú tinktúru. Ked si budete objednávať z USA môžem Vám poskytnúť môj kód aby Vám dali extra zľavu. Ja mám početné cysty a aj fibroadenóm v prsníku.

Mimi323

meibe, yam v lekárni nezoženieš, už ti to RNG písal, ja som ho objednávala cez net, ale vyšiel ma na 30eur, ale mám kontakt na jednu kočku, čo ti to objedná so zľavou, tak ak chceš, tak hoď sem mail, napíšem ti.

meibe

RNG dakujem velmi pekne za vysvetlenie, ale zohanam ten yam a nikde ho nemaju, moj brat bol vcera v najlepsej lekarni v BA a nezohnal nic co absahuje ten yam, ani krem ani kapsule aj ja som sa vsade pytala a nikto my nevedel poradit.Porad prosim kde to zozeniem...

RNG

DIM=diindoil methane, vytazok z kapustovin
I3c=indol 3 carbinole, vytazok z kapustovin, pouzity aj v lieku Indonal.
Ucinne davky su od 300 do 600 mg denne na oba.
Yam je pakoren, mexicky divoky yam obsahuje Diosgenin, latku, ktoru vie telo ako polotovar pouzit na vyrobu svojich vlastnych hormonov(najma DHEA a progesteron)Davka 2x1 gram denne.

RNG

meibe, lekarne nie su najlepsi zdroj potravinovych doplnkov(lekaren=lieky).
Skus si to najst na Google(.sk, .cz, .hu, .de, .com)
Ja osobne pouzivam katalogove obchody na internete ako Puritan's Pride, Swanson Vitamins, Doctor's Best a podobne.

RNG

lea, rozhodne to nie je celkom iste ze cysty su nie ovplyvnene hormonami, lebo hormonalne vykyvy sposobia hromadu problemov v tele, aj zhorsenu latkovu vymenu,porusenie vytvarania cistiacich enzymov tj zamorenie tela a moznost vytvarania cyst.
Ale drviva vacsina lekarskej literatury to tvrdi.
Pre istotu okrem jodu (ten je potrebny na hormony aj enzymy) a enzymov na cistenie, pripadne aj tekutych zeolitov a chelacie by som pouzil aj prostriedky na upravu hormonalnych hladin, hlavne ked su vo forme potravinovych doplnkov, ktore nemaju ziadne skodlive ucinky.