kontaktné šošovky

PetkaV12

Nemusiš, stačí keď ťa vyšetrí optometrista v optike. Ja osm sa objednala napr. na optikaexclusiv.sk a všetko prebehlo v poriadku, neboj uvidíš že to bude v pohode :)

alenka_radska

Ahojte, chcela by som sa spytat ci je potrebne aby som isla ku svojej ocnej ked si chcem kupit sosovky? Mam ju cez polku republiky a nehodi sa mi to :/

luckaaaaaaaa

Ja si ich tiež objednávam cez net. Za tú cenu, za koľko ich očná predáva, mám šošovky aj roztok. Keď som bola po roku na kontrole, kukla sa tam do karty a s hrôzou na mňa pozrela a spýtala sa ma, či jedno balenie nosím rok:) ale vysvetlila som jej, že cez internet je to lacnejšie a uznala to aj ona:) ja s očnou židny problém nemám:)

pavlinkaa

Ahoj ja som si kupovala kontaktné šošovky u lekára. Potom mi kamarátka poradila internetový obchod www.vasesosovky.sk kde som si začala šošovky kupovať a žiadny rozdiel v kvalite nepozorujem :-)

kisina

Udajne pri kontaktnych sosovkach z netu su castejsie zapaly...nikdy neviete, ci sa dovazaju cez ciny ako sa s nimi naklada. Pokial viem, tak ocne si vyberaju od koho zoberu, len neviem ci to zavysi aky zisk dosiahnu.

sage

faint, ak nepoznas parametre svojich sosoviek, tak radsej neexperimentuj.
na baleni sosoviek, ktore teraz pouzivas a mas ich od lekarky musis mat aj dioptricku hodnotu (power) a taku by si mala aj objednavat. je mozne, ze mas len nizky astigmatizmus a cylinder do 0.5 D sa do sosoviek ani nedava.
dada, odkazy na komercne stranky sa podla pravidiel fora nesmu uvadzat.

faint13

ahojte ja mam sosovky clear 58,ale chcem si objednat z netu jednodnove kedze ja ich nenosim vkuse, doktork ich ma ovela drahsie ako na nete, takze urcite ich objednan z tade.Len chcem vediet co znamena ak mam cylindricke?ja sa do toho velmi nerozumiem.mam priemer 14.O a ,zakrivenie 8.7. no a na papieri od ocnej je este skratka cyl. cize cylindre co je to?na nete som uz nsla presne sosovky mojich parametrov ale o cylindroch nepisu? je to dolezite?diky. ak mate niekto vacsie skusenosti s objednavanim cez net a aj rovnake rozmery tak napiste mi na mail:faint13@azet.sk