POROD - SACA - KOSICE

zuzka jur

Ja som rodila v Šaci v juli 2005.Bola som velmi spokojná,s personálom,izbou proste všetko bolo O.k.Predtým som rodila v PO starej a bol to humus,ani si neviete predstaviť.V Šaci som platila za izbu 500,-sk na deň/bola dvojposteľová/1-postelova stala vtedy1000,-sk/deň.V nadštandarde sú povolené návštevy,v iných izbach nie.Detičkám púšťajú hudbu,sestričky ukážu ako prebalovať,aj kojiť.Ale to bolo v roku 2005 ,tak neviem ako teraz.Dúfam ,že som trochu pomohla.JA ODPORÚČAM.

muc

zuzana nemam v umysle byt neprijemna, len poukazujem na holy fak, ze biznis sa da robit uz na vsetkom. a to je jedno, ci to je nemocnica, ci nie.

1zuzana2

Draha -MUC- pocuvam nazory inych na brusne tance v tehot. a pochvaluju si ich, a ty si aspon pozri tuto stranku na brusne tance www.snop.sk a nebud neprijemna.

muc

1zuzana2 brusne tance a podobne hovadinky su dobre na jedno- na vytiahnutie penazi z vreciek...
ako ti pomoze pri porode, ze teraz budes vrtiet zadkom? tam treba vediet spravne dychat a tlacit, nie vrtiet bokmi.
ide o vynachadzavost obchodnikov a je dost ludi, ktori na to naletia.

1zuzana2

Ja som rozmyslala ze si to hodim na brusne tance pre tehotne, ze vraj to je dobre na ulahcenie porodu, do konca aj moja mama chce chodit so mnou.

zuzana29

Ahoj aj ja mam termin na august. Taktiez v Kosiciach. a ja by som sa Vas chcela opytat kde sa da chodit na tehotenske cvicenia a priprava na porod v Presove.