sex

Príspevok v téme: sex
quelinka

Dobry den.Chcem vam o sebe nieco napisat, zila som v usporiadanom zivote mam dve dietky, 30 rokov, mladsieho muza, poviete si co este mozem chciet? Viete spoznali sme sa pred 7 rokmi, vzajomne sme si velmi uzivali sexualne radovanky, skusili sme asi vsetko co sa da, oral anal, vaginal, rozne polohy, miesta,pomocky....proste obdaruval ma darcekami so sex. podtonom, boli sme ako jedna dusa, po roku ma poziadal o ruku, presne po roku stretavania sme sa vzali, mame dve deticky, sex bol az do leta uplne v poriadku, vyslovene sa ma nevedel nabazit, a ja jeho tiez.Ale nieco sa stalo!!! Nieco a ja neviem co? Teda tusim, ale neverim, ze mna zenu, ktora dobre vyzera,(ved to vidim ked idem do mesta na pohladoch)dokaze vymenit za pc!!! PC!! Je to normalne? Alebo mam za tym hladat nieco ine? Sex zacina byt onicom, proste len such such a koniec, skoncili experimenty, oral ked zacne s analom tak mam vianoce, o drzazdeni ani nehovoriac, prekvapovala som ho vseliakymi prekvapkami v pradielku, kupele pri svieckach, viete, ale povedala som si dost, stratila som tu ziaru v ociach ked sa spomenie sex, zacinam to pocitovat ako povinnost, a to na škrie, hneva a dusí!!!Zo sexu 2-3 denne sme skoncili behom 3 mesiacov na 2-3x tyzdenne. Kde je chyba? Je to kríza? Kadejakych sexuologov odmietam.Ale nebavi ma uz ani stale byt vynaliezava ..... bojim sa ze zacnem hladat v zakazanom reviri.

quelinka

no ved prave to, ze musia, ved nevadi, mozno si tymto nacerpame nove chutky na seba, intenzivnejsie, dufam, chi. prajem pekny dník, uz letím do prace.pa.

skuska

Ach jaj, tak to vam nezavidim..mozno by ste si mali dat vyrobit na dvere tabulku s napisom "Chceme byt konecne sami a sexovat takze NERUSIT" :o)))...
No moj vikend sice tiez nebol zrovna ruzovy, ale ved aj take musia byt...

quelinka

Ahojky, mile sms boli aj su, aj mile slovka boli cely vikend,ale prisla nam neohlasena navsteva, teda vlastne prekvapko pre nas, bratranec s rodinkou na vikend, nooo, vycerpana som bola, ze az. A bez tych klucov vo dverach! cheche sli sme spat aj predvcerom aj vcera o pol 4 rano,takze trosku sme flamovali vo stvorici, no a manzel sa na mna lepil ako cukricek, ale vedela som, ze ak to prezenie tak zaspi skor ako stihne nieco povedat a aj tak bolo, vcera ho zas hlavicka bolela.... a ja som od vycerpania zaspala s nim. ,))) tot nas vikend. vraj sa mam tesit ked sa vratio z prace....tak som zvedava. ,))ň

quelinka

joj ludkovia, prekonavam sa sex nebol cele 4 dni, ale slaha mi z toho riadne!!! zajtra ide muz do roboty, tak to bude 5 den, 6 uz asi nezvladnem, co robit ako to vydrzat? .(((

quelinka

kiki, moj sa nerobi pri pc, on tam bada ine veci, ale dala som si pauzu, a myslim, ze to zabera, je nejaky pritulny, hehe.
janosik--no svokru mama naozaj cudnu, ked sme este s nou byvali, bola schopna vliest aj keby vyslovene pocula stony pri milovani, lebo ona si zmysli nieco napr. riesit a nepozera na to co prave robime my. Asi som to aj mohla cakat. Bohuzial mame nove dvere, ale este bez zamkou, ale robime na tom, po oncidente,hmm ,))

kiki

Zdravim,moj tiez sedava pri pc a zistila som uz davnejsie ze si to spravi sam.Vzdy som musela byt iniciativna ja,ked som nieco chcela.Radim ti nauc sa uspokojit sama seba a trebars mu to aj povedz(je to vzdy lepsie ako nevera).Vela stastia.

janosik

to s tou svokrou je dobré. ale nechápem, ako si mohla dovoliť vojsť do vašej spálne. je nejaká divná, nie?
daj mu chvíľu čas na oddych, každý má svoje životné obdobia, niekedy je to sex, niekedy pc.