Použité TAMPÓNY - kam s nimi ?

zyx

enja chod si liecit komplexy inde. najprv si odpust svoje hlupe vulgarizmy a skus potrenovat pamat. reagovala som len na to, co si mi sama napisala. kebyze citas trosku pozornejsie a myslis trosku rychlejsie ako pridavas prispevky do fora, tak by si si vsimla, ze ja som sa na margo tejto otazky vyjadrila niekolkokrat, a to v tom zmysle, ze podobny odpad rozhodne patri do kosa, tak ma nepresviedcaj o mojej vychove a slusnom spravani. suhlasim, ze toto je forum, kde by sa mali riesit otazky- konkretymi odpovedami "k veci", ale ked som videla ako hlupo si osocovala adrianu (ktora mala uplnu pravdu), nedalo mi nereagovat... rozhodne uz nemam zaujem, reagovat na tvoje ubohe detinske urazky, tak sa ani nenamahaj a do buducnosti skus (a tebe podobne)popracovat na slusnom vyjadrovani :))

enja

Mam pocit ze som sa tu s tebou nebavila, ale bola to podla nicku ina osoba, tak by bolo na mieste keby si sa prave ty zdrzala komentarov. Je podla mna absolutne primitivne a neslusne riesit tu na fore sposoby a intimitu inych osob, aj napriek tomu ze ste tu kydali "hnoj" na fiktivne vymyslene postavy, kedze kazdy kto sa tu v poslednom case ozval hadze tieto zalezitosti do kosa. Nic ine mi neostava ako si o tebe a tebe podobnych myslela ze prave vam chybaju naucene slusne sposoby spravania. A to ci ta to mater naucila, alebo nie, mam "na salame". Chod radsej smirovat susedovi do zachoda a daj slusnym ludom pokoj..

zyx

enja... mna moja mama naucila toho dost... ja som tu nic o vykaloch a podobnych zalezotostiach, na rozdiel od teba, nepisala. ja som len reagovala na otazku v tejto ankete, tak si to precitaj, ty jedina tu osocujes ludi a pises o neviem akych primitivizmoch, radsej sa zdrz dalsieho komentara, ak to nema byt k veci.

adriana

..je to viac ako ojedinelé..niet sa za čo hanbiť..klystír nedokáže vyčistiť hrubé črevo úplne dokonale...niekto ten klystír ani nestihne absolvovať a všetko je kompletne vonku, ani sa nenazdá ako...je to tak,aj keď si niektoré paničky myslia, že tam majú zlato, alebo čo...

majkaaa

Presne tak,každý civilizovaný človek vie,že tampóny,vložky,navlhčené utierky,to nepatrí do WC,ale do koša!!!!!!

cicera

o.k. beriem. Senilita znamena istu demenciu :-D Sedi to :-) Dobru noc aj tebe a nezabudni sa predtym vypisat aby si sa nepocurala v noci :-D