iba to vytecie

chlapp

Heh, skusaj a testuj, prerusuj a nebude problem natiahnut jedno kolo aj na 2,5 hodiny (osobna skusenost). Striekanie zavisi podla mna najme od sily vzrusenia v okamihu ejakulacie (sila vztahov v orgazme+mnozstvo nahromadeneho ejakulatu+tvrdost zaluda), cize ak to urobis ako pise slusny_muz, tak dosiahnes svoj ciel. Na druhu stranu, som radsej, ked to u mna len "vytecie", resp. vystrekne max. do 10 cm, lebo to este vykryjem vreckovkou/rukou. Zial, dlhsie salvy robia vacsi bordel :-))

slusny_muz

Skus si to robit ale ked uz citis ze ze asi budes tak prestan, takto to sprav par krat a nakoniec si to doknci uplne a uvidis ako Ti to pojde ako gejzir.

kuki

:) 2 minuty=mladost a potreba. Jednoducho toho mas v sebe tolko, ze to musi ist von. Cim skor, tym lepsi... casom to napatie prejde a budes to lepsie ovladat.

A co sa tyka striekania... nemusi vzdy. Ked si ho tam mliazdis rukou, tak si uvedom kadial to ide. Kludne sa moze stat ze si ho stisnes prave vtedy keby to z teba vystreklo, ale kedze ho mocne drzis v ruke tak nie. Potom moze zalezat aj od toho ako je tvoj pohyb sfazovany s tvojim vystrekom... no jednoducho je to aj o fyzike... :)
Neboj je to v pohode.