CISTENIE PLETI U KOZMETCKY ,ultrazvukom

Mimi323

ta super, to by som možno aj ja vyskúšala takú kozmetiku, lebo teaz nemam nič dobré. Rozmýšľala som akurát nad Alverde.

Mimi323

Severanka, nevyznám sa v tom úplne :)
Zloženie ryor som na nete nenašla. Ale keď to budeš vidieť (na výrobku), tak treba dávať hlavne pozor na to, aby v kréme nebol parafín a parabeny ( látky s koncovkou paraben) toto je najškodlivejšie, ja si dávam pozor hlavne na to.

severanka

halo halo, neviete niekto ako je na tom kozmetika RYOR? aká je rada Aknestop? je to prírodná, alebo tam je veľa chemikálii...

severanka

Mimi323 - ty vždy vieš, že ktorá kozmetika čo obsahuje...prosím ťa, RYOR je prírodný? chcela by som si kúpiť tú radu aknestop...

Mimi323

Ak je pravda, čo píše, tak potom by to mala byť fajn kozmetika. Nepoužívajú parabeny, parafin, silikony, SLES, SLS, ona vymenovala všetko čo je škodlvé a práve to tam nie je. Takže super. Môžeš sa jej poďakovať za odpoveď:)

delphia

takze tu je odpoved:

Ďakujeme Vám za prejavený záujem o našu prírodnú kozmetiku značky Natura House. Dúfam, že mojou odpoveďou Vám poskytnem potrebné informácie hoci presne neviem o zloženie, ktorého výrobku máte záujem. Ale zhrniem to všeobecne.

Značka Natura House patrí do kategórie prírodnej kozmetiky 8211; to znamená, že základom našich prírodných kozmetických výrobkov sú rastlinné oleje (lisované za studena), maslá, vosky zo vzácných rastlín ( macadamia, jojobi,avocado,pšeničné klíčky, sója,mandlový olej,bambucké maslo) a rastlinné extrakty. Obsah týchto zložiek je až 98% z celkovo použitých zložiek.

Rastlinné suroviny pochádzajú, pokiaľ je to možné, z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva alebo z certifikovaného zberu vo voľnej prírode. Najnovšie inovatívne výrobky napr. rada No age obsahujú už ekocert rostlinné extrakty.

Výrobky ani suroviny nie sú testované na zvieratách. Nepoužívajú sa suroviny z mŕtvych zvierat (napr. vorvaňovina, korytnačí tuk, tuk zo svišťa, norky, zvierací kolagén a živé bunky) ani GMO.

Použité emulgátory a tenzidy sa vyrábajú schválenými postupmi z rastlinných tukov, olejov a vosku, z lecitínu, lanolínu, včelieho vosku, rastlinných cukrov a škrobov, rastlinných bielkovín a malého množstva alkoholu, tak aby nepoškodili pokožku. Použitie konkrétnych látok definuje pravidelne aktualizovaný zoznam povolených surovín. Prírodná kozmetika je kontrolovaná a mikrobiologicky testovaná vo vlastných laboratóriach firmy Natura House i dermatologicky testovaná na univerzite v Pávií .

Výrobky neobsahujú syntetické farbivá, syntetické parfumy, silikóny, parafín, vazelínu,minerálne oleje, parabény, PEG, zdroje formaldehydu, zahusťovadlá.....Každá z týchto surovín je nahradená funkčným ekvivalentom ale prírodného pôvodu.

V mydlách, šampónoch a sprchovacích penách sa používajú jako čistiace látky povrchovo aktivne látky rostlinného pôvodu získané z olivového, kokosového a palmového oleja. Sú bez SLS a SLES a DEA. Najnovšie sa využíva nová generácia čistiacich látok odvodená z cukrov a bielkovín, ktoré patria k najjemnejší a najbezpečnejším.

Na zaistenie mikrobiologickej čistoty sú používané konzervačné látky spravidla prirodného pôvodu. Nové kosmetické rady No age a Ruža sú inovatívne bio výrobky, při ktorých sa použili technologické inovácie zabezpečujúce výrobkom ľahšiu integráciu so štrukturou pokožky a vyšší stupeň hydratácie a výživy.

UV filtre nie sú chemického pôvodu ale vo výrobkoch sa využíva účinok napr.Aloe proti UVB žiareniu.

Životnosť výrobkov je 12 - 24 mesiacov a v niektorých prípadoch vďaka dlhoročným skúsenostiam aj 36 mesiacov.

S pozdravom

MVDr. Mária Nováková - STYLLMED
prírodná kozmetika NaturaHouse

Švabinského 904/2
851 01 Bratislava

IČO: 44552866
DIČ: 1025974631

mobil: 0905 509 506
tel: 02/207 19 865
fax: 02/332 04 546

-odkaz odstránený-