návrat akné... zo stresu alebo kvôli HAK???

Príspevok v téme: návrat akné... zo stresu alebo kvôli HAK???
grahamka

ahojte. chcela by som sa spýtať, či s týmto náhodou niektorá nemáte skúsenosť...
mám 18 rokov a som pred maturitou. HAK beriem už druhý rok (yadine) a až do tohto obdobia som mala krásnu čistú pleť na tvári. pred istým časom sa mi začali na čele a v okolí úst tvoriť aj zapálené vyrážky a tiež aj akoby tukové mílie.
myslíte, že je to stresom, alebo zvýšenou konzumáciou sladkých vecí? a ak nie, mohlo sa stať, že mi začala vadiť HAK???

Mimi323

grahamka, RNG písal takéto dávkovanie. Jedna lyžička je veľmi málo. Je to môžno aj preto, že by to bolo drahé, lebo tie striebra sú na nete podstatne drahšie.
Koloidné striebro nemá nežiadúce účinky, to by si ho musela vypiť na litre a potom by si mohla mať strieborné vlasy :)

grahamka

ďakujem veľmi pekne :-*
3x pol deci? na tejto stranke som zasa nasla, že max 1lyžička denne...
-odkaz odstránený-
ale možno to závisí od koncentrácie koloidu...

Mimi323

Keď ho mám, tak ho pijem aj dávam na tvár, do očí keď mávam alergie. Pije sa 3 krát po poldeci (ráno sa pije nalačno), je super to piť aj preventívne. Dám ti t.č, ak by si si to chcela objednať. Odporúčam objednať viac fliaš. Je to najlacnejšie striebro aké zoženieš na Slovensku. 0911 279 694

grahamka

a používaš ho iba priamo na celú tvár alebo aj užívaš denne lyžičku? (neviem presne aké je množstvo, ale dočítala som sa, že dôležité je aj prečistenie organizmu zvnútra a je dobré užívanie koloidného striebra aj vnútorne)

Mimi323

No a ešte mi napadlo, že tá strieborná voda je dobrá aj ako pleťová voda, lieči akné. A okrem iného je dobrá aj ako kvapky do nosa, uší alebo očí.

Mimi323

No určite by to pomohlo. No a na žalúdok a na iné infekcie je dobrá strieborná voda (majú ju ešte v obchode, ktorý mal RNG za 4 eurá pol litra), tak isto dobré probiotiká by sa ti zišli. Dávajú do poriadku baktérie, tak isto Aloe by ti pomohlo, to je na celkové očistenie organizmu.

grahamka

vyslovene problémy nie, ale myslím, že v tejto dobe nemám ani príliš prvaidelný, a ani zdravý jedalníček... som v strese a vo väčšej miere konzumujem sladkosti... myslíš, že detoxikácia alebo nejaká očistná kúra by bola na mieste?