Mám zlú pamäť :((

Príspevok v téme: Mám zlú pamäť :((
zabudlivka

Ahojte,
chcela by som vas opytat, ci neviete co by mi mohlo pomoct na pamat, som strasne zabudliva a v robote kde pracujem si to nemozem dovolit stale takto zabudat. Mam len 25 rokov a zda sa mi ze zacinam hlupnut, ide na mna nejaka demencia alebo co to moze byt?? Hovori sa ze cim starsi tym mudrejsi ale ja idem asi opacnym smerom :(( Uz som skusila aj ginko ale bolela ma z toho hlava a ze by mi to pomohlo....noooo nepamatam sa :)
Pocula som ze si treba cvicit pamat citanim alebo lustenim krizoviek atd..
Mate nejake rady ako uplne nezblbnut?

Hyperka

Na jednom portali o zdravi som cital nejake rady ako ozivit svoju pamat prostrednictvom vhodneho stravovania a este par dalsich rad.
Zdroj: -odkaz odstránený-

thinaaa

Ahojtee...mam problem ze som starsne zabudliva...a to mam len 15 rokow....a v skole to nejde....ostatny spoluziaci sa jedno ucivo naucia za 20 minut a ja za dve hodiny...neda sa nejako tento problem vyriesit??...chcem mat lepsiu pamet...strasne....=}

jajka001_

hmm zaujimave, mne sa tiez take zda :)) ale snad to nebude postupovat prilis rychlo...ked si nepamatas, skus si pisat na listocky. mozno to znie trapne, ale ked si budes dolezite veci pisat na listocky a budes to mat na ociach, tazsie na to zabudnes :)

Najčítanejšie články