Chcem byt len stastna

Príspevok v téme: Chcem byt len stastna
f.uckin zero

musim neco niekam napisat a netusim kam tak snad ma nezabijete ked sem dam moje blbe keci s miliardou gramatickych chyb

mmm proste ja uz neviem co dalej ...vsetko sa sere odkedy si pametam ...chcem byt len stastna len mam pocit ze si ani stastie nezasluzim lebo som prilis slaba blba tlsta nula uboha odporna proste je piatok a ja som doma a sedim za compom ... som celkom oblubena ale aj tak nemam ziadnu kamaratku proste neviem udrziavat s ludmi vstah stale len myslim nato ze ako ma moze mat niekto rad ked som taka strasna a porste nakoniec o tom aj ludi presvedcim a tak sa im ani necudujem ze nemam nikoho kto by ma mal rad ... a tak tu sedim v piatok vecer doma a rozmyslam o tom ze nedokazem byt stastna a mat dakoho rada ..lebo som odporna strasna tlstaa ...som strasne tlsta ..ako aby ste si nemysleli nesom ziadna anorekticka (bohuzial a vdakabohu) som totalne prasa nadvahou a viem ze nikdy nebudem stastna ked budem tlsta lebo nikdy sa nebudem mat rada ked budem tlstta a proste nemyslim na nic ine len na too ze chcem byt chuda ale to sa mi nikdy nepodari lebo som ttalna nula som strasna proste odkedy si pametam snazim sa schudnut ..ako bola miliarda pokusov ale prvy normalny pokus pred dvoma rokmi v lete za mesiac som schudla tak 10 kil a wou bolo to uzasne skoro nic som nejedla ale potom som zacala zrat jak blba zjedla som toho tolko e to bolo chore ...a pribrala som 20 kg a to mi zostalo az do teraz ...medzi tim bola miliarda pokusou par dni bez jedla a potom dni ked som to dvakrat tak dobehla ...a ted sa znova snazim ...vydrzim tak tri dni jest do 100 kcal a potom jem ako blba ...neviete si to predstavit mam totalne zachvaty prejedania sa ....ked som v skole myslim na to ze ked dojdem domou co vsetko zjem ....a totalne to zeriem jedno cez druhe ako keby som uz nikdy nemala jest....poviem si ze od zajtra sa znova zacnem snazit nejest a toto je posledna sana a tak jem a jem a jem az mi je zle ..nekedy s tim pokracujem aj na druhy den ...a potom som par dni na jogurte alebo jablku a tak to ide stale dookola .. a citim sa ako totalna pica ako nula ako proste najracej by som sa zamkla v izbe a nikdy nevysla nenavidim na sebe totalne vsetko proste ja to uz takto nevydrzim chcem byt chuda :( chcem byt stastna chcem aby ma mal dakto rad .... neviem uz to nevydrzim :(

Laurika29

Mam 18 výšku 161 a váhu 49 cítím sa tučná už som mala aj 46.Mám dojem že sa mi netvoria svaly chcem schudnúť ale neviem ako.

simonka258

Myslim ze cele tvoje trappenie sa toci len okolo tvojej vahy.. keby si stihla mas sa radsej a urciote by si isla aj medzi ludi s lepsim pocitom . Cize ked shcudnes bude ti lepsie... a ze to nedokazes?? dokazes vsetko . Iba si neveriis, ze si taka dobra a ze by si to mohla dokazat. Sama viem ake to je prezivala som cosi podobne az pokym som neshcudla 12 kil teraz mam okolo 56 alebo 57 ... kupila som si fajnove veci zvysila sebavedomie a je zo mna novy clovek..S lepsou naladou a s krajsim pohladom na svet. Takze hor sa do toho hadam nechces stravit cely zivot za kompom a lutovat sa ze si tucna skareda nula... zivot je pekny len nesmies takto rozmyslat... treba KONAT !!! vela stastia..

x1on

cica nebud smutna.uplne ta chapem a presne viem ako sa citis.mysli na to ze si zena a dokazes vsetko co si zaumienis len v to musis verit.a nezabudni- chudnut neznamena prestat papat.aby to malo ten spravny efekt schudnut mozes maximalne 3 kg za mesiac.vsetko co budes jest sipekne naservyruj a dopraj si vele casu na oddych.jedlo je pozitok ktori ma sluzit tebe a nie ty jemu.drzim ti palce.ty to urcite zvladnes.nezabudni bude ta to stat vele casu ale zdoraznujem ty to zvladnes.pa pa

kalinka

Je jasne, ze ked drzis hladovku, tak tvoje telo zacne tak zufalo tuzit po jedle, ze zjes vsetko, co vidis. Ak chces schudnut, nepomoze ti ine, len sa zdravo a vyvazene a PRAVIDELNE stravovat. Nevynechavaj pecivo, nejedz same ovocie a zeleninu alebo suchare, ako ti tu niekto radil. Skus www.schudnem.sk. Tam mas vsetko pekne vysvetlene.
Ak je ale tvoj problem psychicky, tak sa nehanbi poziadat o pomoc, nenechaj to zajst daleko, ja uz mam toho tiez akurat tak dost. Socialna izolacia a vecne rozmyslanie nad jedlom, to ma zabija. Chceme predsa zit, nie len prezivat v depkach zatvorene medzi 4 stenami, nie?
Drzim velmi palce, hlavne nehladuj, to je to najhorsie, co mozes robit!

jklô

nie si v tom sama...riesim podobne problemy...tiez som odmalicka mala problemy s vahou -stitna zlaza, genetika -preto sa u nas stravuje dost zdravo...ale bohuzial to na mne nevidnooo. nie som obezna (podla tabuliek:), som skor taka "plnsia", krv a mlieko, kilo-dve nadvaha. pred dvoma rokmi som tiez dost schudla, okolo 16 kg, ale to som jedla uplne minimum a cvicila 2-4 hodky denne, proste uplny zabijak...len tak som dokazala chudnut, aj to pomalicky...ale to ma uz mali za anorekticku...nehadam sa, myslim, ze som nebola daleko...psychicky som bola na tom mizerne...potom samozrejme nebolo tolko casu na cvicenie a postupne som sa vratila aj k normalnemu stravovaniu (co podla mojho okolia je este stale malo, napr. sladkosti nejem, cista voda, ziadne malinovky, stale vela zeleniny- to je zaklad, nejem pecivo, mäsko nemam rada, to vobec nejem...)a pri mojom metabolizme som tam, kde som bola na zaciatku...proste jojo ako vysite...teraz sa snazim chodit cvicit vzdy, ked sa da, ale uz nie je tolko casu...Trosku som zmenila zmyslanie. Nie kazda zena moze byt "modelka", ale podla mna, kazda moze byt krasna. A! nie kazda postavou "modelka" moze byt krasna...ono je to velmi o tom, ako sa mas rada, o vyrovnanosti. Nebudem ti nic radit, ale z mojej skusenosti- vzdy ked sa tesim zo zivota a mam sa rada taka aka som, tak pritahujem k sebe ludi, kt. sa pacim. A balia ma pekni muzi:) Ked upadnem do depky, tak o mna nezakopne ani pes...nooo a uz odmietam vyzerat podla toho, co teraz spolocnost povazuje za pekne. Jasne, ze sa budem snazit zit zdravo a nejaka ta striedmost a kontrola tam bude, ale nechcem uz zachadzat do takych extremov a ucim sa pomalicky zit s tym, co mam k dispozicii a vytazit co sa da;)Mozno, keby si zacala robit viac veci, co ta bavia, ak este nie su, tak skusat vsetko mozne, kym si nenajdes nejake aktivitky, co ta budu bavit a robit stastnou. zaplnit cas niecim inym, ako zmyslanim ako sa mas mizerne, tak by sa to upravilo aj samo. Teraz citam dobru knizocku, mozno by sa ti pacila...Tajomstvo (secret) - Rhonda Byrne...da sa stiahnut na nete. Tak asi tolko z mojej strany...prajem ti, aby si bola stastna;)

siiiik

Ty sa strasne podcenujes nemozes sa hned vzdavat len tak za to ze ty si povies ze si pica.tak napr.skus aj ostatnym dokazat a hlavne sebe ze ty to dokazes musis spravit vsetko preto.zacni ale postupne pretoze za taky tyzden sa ti to nepodari.mala som kamku ktr.mala takyto problem necela ist nikde ale pomohla som jej.hovoris ze chces aby ta mal niekto rad da saaj to a to tak ze to nebudes silit budes sa spravat k ostatnym kamaratsky a zaroven budes dodrziavat aj zdravu zivotospravu.ak mas kamaratky zak im navrhni ci by s tebou nemohli skocit trebars do posilovne wed len tak zo srandy alebo to striedaj s korculovanim to bude vyzerat menej napadne.co sa tyka tvojho stravovania neboj jedz vsetko co ti chuti len castejsie za den a v mensich davkach napr.na ranajky si daj ovocie ked to do obeda nevydrzis skus este zeleninu alebo suchare na obed si dopraj ale s mierou radsej obeduj aj dvakrat a samozrejme olovrant a vecera vsetko v malych porciach.co sa tyka este tvojich priatelov asi ti nevyhovuju natolko ze nemas naj kamku skus hladat inde napr.na nete v tvojom meste a ked budes citit ze si rozumiete kludne jej povedz o svojom probleme neboooj bud stastna ze si zdrava a uzivaj si zivot naplno kasli na starosti.tvoj stav si vyzaduje nejakeho chalana ktr.ta bude lubit a vtedy ti to zdnihne aj tvoje sebavedomie.drzim palce uprimne.

pozrinato

ahoj...ja by som sa chcela vyjadrit skor k tomu, aky mas postoj sama k sebe...ja mam normalnu vahu,a mam aj kamaratky,ale bolo obdobie,ze som sa citila takisto ako ty..ze som si pripadala ako totalna nula,same depresie ktore vznikli z nicoho,nevedela som kam sa pohnut a aky ma moj zivot zmysel..ale v prvom rade,ak nebudes ty so sebou spokojna,tak ti nepomoze ani tristo kamaratov..ktore ta sice mozu vypocut,ale pomoct si musis chciet iba ty sama..musis sa mat rada,svoje dobre vlastnosti,povahu,malickosti na sebe o ktorych vies ze ludi rozveselia...kym nebudes mat rada seba ako osobnost tak sa nebudes mat rada ani ked budes mat o 30 kilo menej..a to mi ver..musis sa na to pozret s inej stranky..ze niesi nula..si osobnost,uzasna a jedinecna a ked si toto povies kazdy den,zacnes si verit a pojde tiaj to chudnutie..

suzen_

ahoj,

ja sa ta takto spytam keby si teraz scudla povedzme 10 kg a mohla by si si kupit nov oblecko na seba..bola by si stastnejsia?
alebo lepsie povedane co ti naozaj chyba ku sastiu?