MESIAC po rozchode- NEMOZEM ZABUDNUT

Príspevok v téme: MESIAC po rozchode- NEMOZEM ZABUDNUT
mimulačik

ludia, uz ubehli skoro dva mesiace, a ja este stale dostavam zachvaty placu, smutku...

stale ho milujem, plus je aj vela veci co na nom doslova neznasam, ale ta láska ten smutok vo mne drzi!

zial neda sa vyhnut celkom nasmu stretavaniu, stane sa ze sa sem tam stretneme alebo mi brnkne, napise. moze to byt preto? mala by som uplne prerusit kontakt?

je mi z toho uplne zle, nemozem si ani len predstavit, ze ma teraz iny zivot, mozno sa uz zalubil, alebo je s nejakou.. cele dni myslim len nanho! mam pocit zer to uz nebude normalne...

som taky zavislejsi typ, dost som na nom visela.
ale hrozne sa bojím- ze uz nenajdem nikoho koho budem lubit tak ako tohoto... bola to moja prva velka laska.. :(((

aronka

je to zlozite a asi sa to ani neda pochopit ze preco niekoho to prejde hne d a ineho nie...ako som uz v tejto teme v mojom prispevku spominala tiez patrim k tym ze mna to dllho drzalo po rozchode...a neviem povedat tiez zarucene ze preto ma to drzalo lebo to bolo nieco prave praveze viem ze nebolo uz teraz..len som chcela vediet vase nazory na to...ze ked to niekoho hned prejde tak preco...aj ked tam by som tiez nedala ruku do ohna za to ze preto to rychlo prejde ze to nebolo ono..mozno zavisi od natury cloveka..

mimulačik

ten moj byvaly je uz vyrovnany. moze byt ze to nebola prava laska. bral ma ako nejaku cast svojho zivota ktora prenho bola mozno prijemna ale nie tak dopelzita aby potom nejako smutil alebo zialil a snazil sa to vrátit s5.

alebo pochopil ze sm e neboli ti pravi pre seba, tak sa s tym proste vyrovnal.

myslim si ze to nebolo "to prave" ak sa s tym clovek hned vyrovna, ale na druhej strane, ak niekto smuti dlho dlho dlhoo ako ja, to zas nutne neznamena ze to prava laska bola...

aronka

a ked je niekto vyrovnany s rozchodom hned?? to znamena ze skoro ziadne trapenie a do mesiaca je uplne ok...co si o tom myslite??? ze to nebola prava laska?alebo tak?? alebo ze nelubil?

edcba

...ještě tě piju v kávě a snídám v bílé vece, ještě si ve všech věcech
Ještě mi scházíš, ještě jsem nepřivykl, ze nepřicházíš, že nepřijdeš...že zvonek nezazvoní, dveře se neotevřou, že prostě jinde s jiným jseš (aj Jarek Nohavica to pozna )

edcba

Mimulacik, 2 mesiace je malo. Vydrz este, nijako sa neda ti pomoct, pomoze ti len cas. Mozno za rok budes "cista". Ver mi, nie je to len fraza, mam svoj vek a skusenosti :)

rony26

dakujem bubyna :-)...len som zo seba potreboval dostat pocity, lebo som zistil, ze mi dost pomaha ked to vykricim "do sveta" a nedusim v sebe