Neliecenie stitnej zlazy..

alisea

ahojte,tiez trpim ochorenim stitnej zlazy,konkretne basedowou chorobou,naslednou hyperfunkciou a tiez difuznou toxickou strumou.Liecila som sa 2 mesiace tyrozolom,ale 3 roky som uz bez liecby..Uzivam bylinkovy caj s Natrznika bieleho,ktory ma fakt blahodarne ucinky a citim sa skvele ako nikdy predtym..Objednavam si ho az z Ruska online cez internet..Pokial by to niekomu pomohlo a chcel vyskusat,bylinka sa vola Lapcatka belaya..Pre mna bol problem si udrzat na slovensku endokrinologa,lebo pracujem vačšinou formou brigad v zahranici a ked ma niekto objednal pol roka dopredu,ako to je u nas vo zvyku,,teda aspon v Poprade,tak som nemohla cakat taku dobu doma bez prace..Stitna zlaza je velmi dolezita pre organizmus,osobne si myslim ze vyberat by sa mala iba v pripadoch,ze nie je ine riesenie..Drzim palce vsetkym co s nou maju problemy a prajem rychle uzdravenie

gemerka

mne našlí zväčšenú štítnu žľazu ale fukciu štítnej žľazy mám v norme. Tak neviem čo mi povedia na sone :-(. Ale prišla som včas.

ica

Nie si blázon-tvoje príznaky svedčia o tom, že za tým môže byť štitna žlaza,objednaj sa na eddokrinologiu,buď potvrdia,alebo vylúčia.

jk1717

ahoj mam 22 rokov minuly rok mi zistili celiakiu no aj napriek dodrziavaniu bezlep.diety sa necitim dobre.Pred mesiacom a pol ma zacalo cudne bolirt v hrdle taky tlak,navyse mam pocity busenia srdca aj v noci sa na to budim cela spotena,prepadne ma stav uzkosti a strachu zo smrti.som blazon alebo to moze byt stitna zlaza?

farmaceutka1

mary-anne, na tvojom mieste by som si vypytala listok k endokrinologovi, uz aj vzhladom na rodinnu anamnezu. FW 25/40 nie je diagnoza, ale skratka sedimentacie. Takisto skratka g439 neznaci diagnozu, hoci sa neviem vyjadrit, co to znamena. Skratka diagnozy sa oznacuje velkym pismenom a dvoma cislicami, niekedy moze pri upresneni za nimi nasledovat bodka a dalsia cislica. Napriklad E 05 je hyperfunkcia stitnej zlazy.

mary-anne

myslim si--- mam to z mojej karty, z rozboru mojej krvi (konkr. FutureLAB, Klinicke laboratorium u nas..) potrebovala som moju kartu, tak som si to tam nasla.no doktor nic neriesi.. ved prave sa cudujem,ze ak by to bolo nieco vazne, tak by mi to hadam povedal.lenze ti doktori u nas- no comment!

RNG--- tak potom je odvazne tvrdenie vsetkych tu na fore, ktori mi odpovedali na moje otazky este v inej teme,co tie skratky a vsetko okolo toho znamena. kedze od nich mam prave tu info, ze je to so stitnou zlazou. nepotrebujem byt odvazna ja a "vymyslat" si taketo tvrdenia..a naco? (aj tak mam chorob dost). vsetky zeny v nasej rodine maju problemy so stitnou zlazou a beru tabletky na to, ja som s nou mala kedysi problemy,no vyliecila som sa.. ved je mozne,ze sa mi vratila,ci nie?! mam 23r, beriem aj probiotika pravidelne, citrovital.. zdravo sa stravujem...

RNG

nazdavat sa z unavy a schudnutia ze mas problemy so stitnou zlazou, dokonca si predstavovat, ze mas zvysenu cinnost, je dost odvazne.
Unava ma hromady dovodov, tak isto aj chudnutie.
Moze to byt napr,stress, zle travenie, hormonalne poruchy okolo klimakteria(prechod), zamorenie tela, rozne alergie, rozne mikrobialne nakazy a podobne.
Uzavery sa maju spravidla robit, az ked su zname fakty.

myslim si

neviem z akych papierov si to vycitala, ale niekedy sa na listok na vysetrenie napise diagniza z dôvodu poodozrenia, to neznamena ze ju mas .... tak neviem, z akych papierov konkrčetne si to vycitala, ak mas v zavere napisane je to ina vec ....ale urcite ak by bolo potrebne sa liecit tak by ti to doktor povedal, si myslim

mary-anne

totizto, mna o tom ani doktor neinformoval,ani nic podobne. vycitala som si to z vysledkov krvnych testov, mam tsh znizene a volake volny t4 zvysene a diagnoza g439 a este volake fn 25/40. no a tu na fore som sa dozvedela,ze mam vlastne problemy so stitnou zlazou..ale doktor nic neriesi.. mam ho na to ja upozornit??