Daju sa strie este viac potrhat?

Príspevok v téme: Daju sa strie este viac potrhat?
Yahve

zdravim, chcel by som vediet co si mam o tomto mysliet, pred dvoma troma rokmi som zacal posilovat a pred asi rokom prestal, vtedy mi vznikli prve strie na ramenach, bicepse, trapezach atd... netrapil som sa nimi pretoze som vedel ze vyblednu lenze pred nejakou dobou som zacal znova cvicit hoc ani zdaleka nie tak intenzivne ako predtym, na striach mi po par tyzdnoch zacali vznikat take cudne male ranky, svrbia a trocha krvacaju... neviem co si mam o tom mysliet, daju sa strie este viac potrhat?

existuju nejake vitaminy ktore by vzniku novych strii zamedzili?

gastanko2016

ja na toto používam krém proti striám bepanthen. Strie sa mi zmenšili a vybledli. Pravidelným natieraním predchádzam aj vzniku nových. Krém pokožku dobre hydratuje.

kamildu

Strie sa mozu "trhat" po opatovnom zatazovani, pri priberani a pod. Je to normalne. Za zmienku stoja strie fialovej farby, ktore svedcia o specifickom ochoreni.

misiiiii

no su na to rozne kremy a oleje dostupne v lekarni, ktore by ti mohli pomoct, ale nie vsetky a su aj dost drahe,,,,nimi mozes striam predchadzat, ale o trhani sa strii ti moc neviem pomoct, skus ist za koznou mozno ti predpise niecoo co ti fakt pomoze,,,