Chlpaty zadok

prezývka

ja som mal tiež veľmi chlpatú riť, ale precital som si zopar dorumov a rozhodol som sa oholit .. nic nesvrbi, neskriabe.. citim sa byt cistejsi pohodlnejsie je to, je pravda ze su hlasnejsie prdy.. ale ide tu hlavne o hygienu nie ? :) som za oholenie

miauu

ako osobne, nech sa chlapi holia kde chcu, ked im to vadi a citia sa kvoli tomu neprijemne preco nie
jedine co uz je trochu na zamyslenie- napr. spoluziak make-up, puder a linka na oci, tak to uz je moc

0vecka

Leoš 37 je len trosku moc cistotny. jasne ze nejake zvysky ostavaju . jasne ze kazdy clovek je samy humac plno bakterii atd. denne vam poda plno ludi ruky ktori si do nich kychli. ale prave tym ze sa tomu ludia strasne vyhybaju stracaju imunitu. to je ako ti indovia v Gange. Vecsi humac snad ani neexistuje a im to vobec nevadi.

Leoš 37

Agnes999 prosím Ťa, keď mal ráno stolicu po sprche to mi chceš povedať že to bolo v poriadku. To je tak ako keď muží nosia fúzy, kychnú, a nedajbože ešte v zime majú pod nosom cencule. To je podobne aj chlpatým zadkom. Nič v zlom, ale je to tak.

Agnes999

moj byvaly bol dost chlpaty vsade, aj na zadku a rozhodne mu na prdeli neostavali zvysky stolice. sprchoval sa kazdy den a vzdy bol cisty a vonavy. mozno by niektori chlapi mali k nemu ist na kurz utierania zadku.

Leoš 37

Chlapci, ja som za holenie zadku, lebo je to nehygienické keď po stolici ti ostanú zbytky vo vlasoch a nemôžeš to odstrániť, až pri sprchovaní. Je to určite aj cítiť. Tak to nie je nič zvláštne, keď si tie chlpy oholiš. Niekto ich má naozaj veľa a husté a to robí nedostatočnú hygienu. Som za. O tom nemusí nikto vedieť, že máš oholený zadok.

Agnes999

kedysi boli chlapi chlapmi, chlpati, muzni, teraz si depiluju nozky a zadocek a hrudnik a vsetko mozne, pouzivaju kremiky proti vraskam, za chvilu si budu lakovat nechtiky a malovat ocka a uz ich nerozozname od zien

jurek

prepac, nic v zlom.ale nechapem ludi, ktori riesia svoje "problemy" on-line niekde. Ved ked to chces urobit,tak to sprav a zistis NA VLASTNEJ KOZI o co ide. Bud sam sebou, lebo tu ti kazdy povie svoj nazor a ty sa v tom nemusis hned stotoznit.ked to skusis, tak sam zistis, ci ti to vyhovuje,alebo nie. a predsudkov sa nemusis bat, ci je to gejske,alebo nie. v dnesnej dobe nevies, ze aj ten najvatsi kreten, co odsudzuje, to robi sam.