Bakalárske promócie

amicka

bc, ano, talare su zvykom v USA, aj to vyzera velmi pekne. Ale tento zvyk prisiel z Oxfordu, z Anglicka. Asi nevies, ze existuje niekolko druhov kostymov... Cierne kratke saty? Ako su kratke? ked nad kolena, tak su velmi kratke.
Mne zase velmi vadi, ze na taky velky den akym je den svadobny nosia slovenski zenichovia obleky...U nas sa na sobas chodi v smokingu, v obleku sa chodi na rokovania.

bc

Nie vsade su talare. Teda vacsinou nie su. A myslim si, ze je to americky zvyk a netreba po nich vsetko opakovat.
A na bakalarske alebo aj ine promocie sa hodia tzv. male cierne alebo inej farby, mozu byt aj jednoduchsie saty po zem. Ale ziadne vecerne roby. A mne sa nepaci, ze len bluzka a sukna ci nohavice. Je to predsa len slavnost a v kostyme sa chodi na skusku. To je nieco ine, tak by tomu malo zodpovedat aj oblecenie.

sade8

no my teda talare nebudeme mat, ved keby sme ich mali tak to tu ani nepisem co si obliect, ved to je logicke si myslim

amimach

ahojte citam tu vasu diskusiu problem co si obliect ved Slovenko tiez ide s dobou a na vacsine skol uz maju vsetci talare tak na co starosti obrovske co si obliect

tinka228

podľa mňa sa hodia aj nohavice, aj moja sestra mala taký nohavicový sviatočný komplet. mne tiež prišli tie dievčatá v prečačkaných róbach smiešne. vyzerali ako na stužkovej, nie ako na promóciách

ajja111

hodia sa na ing. promocie, dlhe rovne cierne saty - saten, ziadne precackane, proste jednoduche s peknym vystrihom do V..???