zarucna doba - oblecenie

Príspevok v téme: zarucna doba - oblecenie
zuzzqa

ahojte, zaujimalo by ma, aka je zarucna doba na oblecenie? kupila som si totiz v aprili krasne biele bodkovane saty, a ked som ich chcela vybrat, len som ich namocila do vody na 10 sekund,a cierne bodky zacali pustat farbu, a teraz su znicene. este ze som ich chcela prat v ruke a nie v pracke, zajtra sa ich chystam reklamovat, tak ma zaujima ze ci mam nejaku sancu. kupovala som ich v Ke v Salse, neboli az take drahe (16 eur) ale aj to je dost na studentku :) tak neviem ci vobec mam sancu uspiet :)

nazor

ano na vsetk ooblecenie je dvojrona zaruka, hlavne sa nenechaj odbit a trvaj na svojom, ze si chces aspon reklamacny listok vypisat, ked uz nie hned vymenit... mne sa stala pred par rokmi taa neprijemnost s bielociernom bundou, na ktorej bolo ze sa moze prat na 40ke a mama mi ju oprala len na 30ke a ked sme ju vybrali bola cela popustana a to som ju mala 7 mesiacov a nosila ju len mesiac na jesen a po jari som si ju dala rvykrat oprat a predavacka mi nielenze odmietla dat reklamacny listok, povedala mi ze to mam tolkym pranim a este ma OBVINILA ze som tu bundu nekupila u nich a listok na ktorom bolo bunda a adresa ich predajne nedokazuje, ze neico take predavali, pretoze ona si na taky tovar nespomina.... ale to bolo samozrejme v tych hnusnych cinskych obchodoch, od vtedy tam nieze nenakupujem, ale ani nevojdem.... a lutujem ze som na nich neposlala staznost na inspekciu a dala sa odbit, pretoze 600sk za bundu, ktora vam po prvom prani spravi nieco take je naozaj vela... pardno za dlzku mojho prispevku, ale aj po rokoch citim hnev, ked si na to spomeniem... :)

Aduliena

Máš právo na reklamáciu, na tovar sa vzťahuje dvojročná záruka. Ale musíš mať myslím doklad o kúpe, inak ti reklamáciu predávajúci nemusí uznať.