môže sa takto priateľ ku mne správať?

Príspevok v téme: môže sa takto priateľ ku mne správať?
sonicka69

je normálne, ked mi priateľ povie že som sprostá, hlúpa, debilná a myslí to vážne. sme spolu 4 roky, v poslednom čase nám to akosi neklape. trávime spolu 1 den za týžden lebo on vraj nemá viac času /pritom má/ a jemu to uplne stačí.ked dôjde k výmene názorov aj úplne malinkej tak mi nezavolá aj 3-4 dni a ked mu volam ja tak sa nechce somnou baviť. je takého správanie podla vás normálne?

schelby

sonicka, ja som takt s chlapom bola 4 roky. NAjskor zacali nadavky dalej nevera, o ktorych som tusila,ale nemala som doazy, no nevadi,ale po tych nadavkach fakt zacali lietat aj facky a aj horsie veci. Rozbita hlava, modriny, takmer ma uskrtil. Nooo a tiez sprosta som ho lubila a teraz si plieskam hlavu, ze ako som mohla byt taka sprosta. A hned po nom som spoznala super cloveka a zalubila som sa a milujem ho dodnes, aj ked teraz nas vztah je asi uz v haji,ale to som tym nechcela povedat. Ak robi toto teraz tak pockaj co bude dalej, vykasli s ana neho,lebo budes mat zo zivota iba peklo!

mimulatko_:)

ahoj sonička.
hned nadpis tvojej temy ma zaujal, pretoze..sa mi stalo to iste. po troch rokoch som od neho odisla. okrem toho ze to bol klamar, mi vravel ze to nemam v have v poriadku, posielal ma psychologovi, posielal ma aj do horsich miest..
pocuj, ani nevies ako som ho lubila a doteraz lubim. na druhej strane som nestastna a nechapem ako mohol byt taky neuctivy ku mne. teraz niekolko mesiacov po rozchode mi je fajn a som stastna. on doteraz dobieza, ale viem ze sa nezmeni- za tie roky som sa nacakala dost.
a s takymto jeho spravanim by som ho v ziadnom pripade nemohla, nechcela trpiet dalej.

ak chces byt stastna, opusti ho. nenechaj si skakat po hlave. nebuudme hlupe, ženy... ziadna si nezasluzi, aby sa k nej chlap takto choval. zaslizume si normalneho chlapa ktory nas bude lubit a vazit si nas.

je to na tebe, vies, ako to bude pokracovat s ním. a vies ze bez neho mas nadej na lepsieho chlapa, lepsi vztah a stastnejsiu buducnosť.

darika

Sonicka-tak si poloz otazku,ci miluje tak aj on teba,lebo neviem ci s niekde hovori o laske a vulgarizmoch.Je to tazke,ale milovat niekoho,kto ublizuje,,nie je o laske,ale o zvyku a strachu.Ty si musis povedat,ze mas na to,aby si mala chlapa,ktory ti bude lasku inak prejavovat.Taketo chovanie nema z laskou nic spolocne a ty si musis uvedomit jedno.Byt s niekym len preto,ze ho milujem len ja je vydieranie a slabost.Zacni sa mat rada trosku viac.

darika

Keby si tu zalozila temu typu "priatel ma ponizoval a tak som vztah ukoncila",tak by si citala odkazy typu-gratulujem,dobre,ze si si nenechala,si rozumna zena,s takym chlapom nebudes stastna...Ale takto sa len ukazes,ze si len dalsia s tych,pri ktorych chlap rastie,lebo zena pre neho neznamena nic,necha sa urazat,ponizovat a potom este zalozis temu,aby ta tu lutovali?Tak to vobec nie.Prepac,ale po 4 rokoch aby sa takto ku mne choval?Ine je keby ste boli manzelia,mali deti,nieco nadobudnute spolocne,ale takto nerozumiem naco cakas.Alebo chces povedat,ze ho stale milujes?

nazor

priatel sa k tebe moze spravat len tak, ako mu to ty sama dovolis... ak mu dovolis po 4rokoch toto, o dalsie 4 roky mu dovolis facku? a o dalsie 4 bitky? zvaz ci ti takyto priatel zato stoji... na svete je plno inych, napisem to rovno lepsich...

moj subjektivny nazor, ja v tvojej situcii by som ho poslala do ...., vykaslala by som sa na cele 4 roky co som s nim stravila a takemu cloveku by som neobetovala uz ani hodinu svojho zivota.... na to sa mam prilis rada...

qqqqqqqq

a preco si to das? pust ho k vode, takto ta ponizovat... to nie je absolutne normalne!!!
podla mna taky vztah nema zmysel... ved mas urcitu hrdost a 4 roky, ktore ste spolu ho neopravnuju takto sa k tebe spravat. je to primitiv

alzbee

Moze, ale nemal by a myslim, ze to vies aj ty sama, ze by nemal...no my zeny sme casto take (teda zail urcite aspon ja), ze stale len verime, ze sa raz zmeni, kolkokrat sa ho snazime menit aj my, no kym to nebude chciet on sam, tak sa nezmeni a nam neostava nic ine ako bud mu dat zbohom alebo byt trpitelkami...

ShaulaThalit

4 roky je velmi vela, ale nie je velmi prirodzene, ze by muz svojej partnerke hovoril, aka je hlupa, sprosta a myslel to vazne.
myslim si, ze jeho chovanie je preto take, lebo mu nezalezi na vztahu a ani na tebe.
Mala by si sa s nim rozist.