Pôrodnica Ružinov

inuška

Ja som tiež rodila v Ružinove, a tiež mám len pekné a dobré spomienky. Aj sestričky boli zlaté, vážne nemala som sa na čo sťažovať, takže super. Bolo to pred 4 rokmi.

1111111

petuska daj si do vyhladávania psychsomatická príprava na porod ružinov a tam sa ti ukáže,kto to robí,,,potom si tam zavolaj a spýtaj sa na podrobnosti

teta erika

Nebola som na obhliadke. Vtedy mi bolo jedno ako to tam chodi, lebo som bola vystrasena, ale uz pri druhom som vedela co ma caka aj aky personal a hlavne som sa spoliehala na svojho mileho doktora. Myslim si ze by nebolo zle spytat sa aj Tvojho lekara. Mozno by Ti vedel poradit niekoho na koho by si sa mohla obratit.

Petuska

Ahoj teta erika a bola si najprv aj na obhliadke pôrodnice alebo nie? Ak áno nevieš náhodou koho mám kontaktovať a dohodnúť si to stretnutie? Aké to tam bolo a ako to prebieha - teda ak si to absolvovala. Ďakujem za odpoveď.

teta erika

Ahojte. Ja som rodila dvakrat v Ruzinove, aj som lezala dva krat pred porodom v nemocnici. Lekari boli super - hlavne ten moj MUDR. Drabek Marek a sestricky boli tiez dobre - mlade a vesele. Nasla sa urcite nejaka vynimka ale to je asi vsade. Nemohla som si dovolit nadstandard, ale aj na tom normalnom mi bolo dobre. Mala som dobre spolubyvajuce - a aspon nam usiel cas ked sme kecali a hrali rozne hry. Po porode sme si zase vymienali rady a skusenosti. Na sestonedeli mi tiez jedna sestricka pomohla od zapalu prsnika pri kojeni... Rodila som dvakrat cisarskym rezom a boli na mna vsetci velmi mili... Som rada ze som rodila prave v Ruzinove. Zajtra to bude pat rokov....jak ten cas leti!

1111111

petuska,v ružinove rodili viaceré moje kamarátky a boli spokojné,už sa zlepšili v porovnaní spred 10r,až na nadštandarné šestonedelie,ktoré je stále plné,a normálne oddelenie je otras,1spcha na celú chodbu vieš si predstavit,tak skús sa kontaktovat na pani,ktorá robí psychsomatickú prípravu na porod,a ona robí prehladky po porodnej sále a šestonedelí