Victoria´s secret

Laurikaa

nO mne sa strašne páčia také tie bez ramienok ako sa nosia, alebo tie v štýle morskej panny, len mne by to nedržalo, inak na originalnej sgtranke Victorie je dobre to, že si možem vybrať rozdielnu velkost vrchu a spodku, a samtne plavky vydu lacnejči, Jeden diel okolo 20DOLAROV..lEN TO POšTOVNE.. V lete idem do Usa ale nechce sa mi moc čakať..:D

mimi54

ahoj.netreba to kupovat cez USA maju ich aj na stranke aukro.cz. ak si registrovana na aukro.sk mmozes si ich kupit,lebo suhlasia s predajom do zahraničia.su tam lacnejšie:
aukro.cz

alebo aj na tejto českej stranke:
www.dovazimezusa.cz

sway

Ahoj Laurika,podla mna si si pekne vybrala:-)Inak asi aj ja budem nieco objednavat,ale skor nejake saty.Ma len trochu zarazilo 30 dolarov postovne...

Laurikaa

Takže ak budem chcieť vyzerať ako cukriikova babika objednám si tie ružové bodkované, ak ako sexy žena (:D) objednam si tie modre:)

Laurikaa

V tých bodkovaných by som asi vyzerala tak rozkošne,milo v tych modrych asi staršie. Uvidim ešte chvilku aka budem do leta opalena:) Za kolko mi asi pridu? Som taky typ hmm Hnedo čierne dllhe rovne alebo vlnité vlasy brutal huste, zelene oči, opalena celkom( God bless solarko:D) No mate pravdu som nižšia a tie prve by na mne asi fakt vyzerali prečkačkane:)

4444

mne osobne sa najviac pacia tieto, ale v koralovej farbe:
-odkaz odstránený-
potom tieto:
-odkaz odstránený-
a samozrejme tieto:
-odkaz odstránený-
a ked mas plne prsia a chudsiu postavu, mozes si vlastne obliect a vybrat ktorekolvek :-)

4444

presne, tie prve su velmi precackane , ale tie druhe a tretie su ovela zaujimavejsie. tie prve mi pripadaju ako volake indianske :-)
tie posledne su take elegantne. aky si typ? teda sportova, ci viac elegantna? a tie bodkovane su viac sportovejsie by som povedala, tak ja by som si vybrala podla toho.
ale tie posledne su ovela krajsie. ja osobne nemam rada bodky :-)

zjuzika

laurikaaa, mne sa pacia tie bodkovane plavky zase hrozne...tie prve sa mi zdaju moc precackane a tie posledne sa mi nepacia kvoli tomu vrchu ako ho vyriesili.... takze u mna vyhravaju tie prve :-)