platenie/posielanie penazi na ucet

Príspevok v téme: platenie/posielanie penazi na ucet
lussiee

viete mam taky problem- stranka mimibazar.sk chcela by som si odtial objednat nejake veci a tenisky lebo sa to oplati, lenze peniaze sa maju posielat na ucet a to sa mi nezda, pretoze veci objednavaju z ameriky.. takze im to pride ako na dobierku alebo take nieco a ja mam poslat peniaze na ucet az potom mi to poslu..ma s tym niekto skusenost? inak ta stranka je dost znama.. preto chcem vediet ci to nieje nejaky risk aj ked tí ludia vyzeraju byt slusní no ale aj tak sa bojim, len ci to uz niekto skusal?

klarka12

ja som si objednavala parfum a nebolo to za lacny peniaz, previedla som a za par dni som mala parfum, takze som velmi spokojna. uplne v pohode.:)

lavinka

kliknes na meno predavajucej, otvori sa ti stranka, kde su hned hore hodnotenia na aukciach a dole su hodnotenia na mimibazari. Kliknes a mozes citat:-)

lavinka

na druhej strane, kde mas zaruku, ze ked posles tovar, dostanes peniaze. Takze bud ber alebo nechaj tak, v pripade mimiaukcii plati na 100 percent. Ja som spokojna, tiez tam nakupujem veci, predavajuca ma svoj profil, kde su aj hodnotenia, da sa pozriet, ci je spolahliva.

popopo

Frajerka tam je tiez registrovana a predava a kupuje tam vo velkom :) Tiez sa jej stalo, ze si raz nieco objednala, poslala peniaze a nic nedoslo .... pak zistila, ze je na stranke aj "CIERNA LISTINA" kde su nicky tych, ktory nie su spolahlivy!!!! Takze treba najprv to skontrolovat, ci sa tam dana osoba nenachadza, pak pozri hodnotenia na mmb a ked vse k spokojnosti, tak mozes s kludom objednat.
Objednavala si tiez botasky z Ameriky ci od kade, a prve jej boli male, a vymenili jej ich, takze ona ma viac kladnych skusenosti s mmb.sk

hmm

Do takýchto vecí ja osobne nejdem. Zaplatím až keď mám tovar v ruke. Kde máš záruku, že ak im pošleš peniaze vopred dostaneš aj tovar?

mary-anne

ja si odtial bezne objednavam veci, zatial vsetko dopadlo dobre. az na jednu vec, vo februari som si tam objednala od jednej plavky, v hodnote 18€, peniaze som previedla, no plaviek som sa nedockala :o(
ale to mas pravdu,ze je to vyhodne. aj teraz cakam na tovar ;o)