Pocity pred svadbou

tresnicka

no mňa to čaká o päť mesiacov a mám z toho strach, stres, pocit, že to nechcem, pocit, že to strašne chcem, .. teším sa.. neteším sa... no proste tradičná žena plná emócií :/

fifinkaa

Karoline25 jasne, ked je svadba velka, vybavovaciek je viac. Najma co sa tyka zajednania saly a podobne, viem, ze take veci treba zabukovat dost dopredu. My sme sa brali v jeseni, tak sme mali obrovske stastie, ze vyborny fotograf bol v dany den volny. V lete by to bolo zrejme ovela horsie.

Karoline25

fifinka
v tvojom pripade, ak si mala malu svadbu, tak ta sa da naplanovat za mesiec, ja som mala velku svadbu cca 150 ludi a toto uz treba dlhsie planovat:-)
Napriklad kameramanou som obvolavala asi pol roka pred svadbou a zavolala som 1,2,3....a kazdy mi oznamil ze je na ten den uz obsadeny,no skusala som volat dalej, no pri 20 kameramanovi, ktory mi oznamil ze je tiez uz obsadeny som uz normalne plakala a bola som zufala, takze si myslim ze niektore veci treba planovat aj rok dopredu ako je sala, kameraman, fotograf, hudba, stym je asi najvacssi problem

fifinkaa

My sme mali malicku svadbu. Keby sme na nej mali vsetky tetky, sesternice...mala by som poriadne stiahnuty zaludok. Nemam take cosi rada. A svadbu sme si prichystali za mesiac, po vikendoch (svad. saty, kytica, obrucky...), bolo to vycerpavajuce. Kazdu noc sa mi o svadbe snivalo, neviem si predstavit mat svadbu o pol roka, rok, to by som asi umrela z tych priprav a cakania. Bolo to ale krasne, lebo to bolo nase. Obaja sme to prezivali velmi emocionalne a ked sme prisli vecer domov, boli sme velmi unaveni. Vecer pred svadbou som rozmyslala, ci budem dobra manzelka, ci sa budem vediet onho postarat a tak. Zili sme spolu 4 roky, nez sme sa zobrali, ale svadba je nieco vynimocne, velmi nas zmenila. Sme si ovela blizsi, mame krasny vztah. Zelam ti z celeho srdca to iste. A blahozelam:)

Karoline25

Ahoj Lina,
tak ja som uz vydata 4 roky,vydala som sa hned po skoncení SŠ, mala som 19 rokov, no chcela som sa strasne velmi vydavat, no dnes by som s tym asi pockala :-)ale manzelstvo je super, ak si beries super cloveka ako ja :-) A priprava na svadbu? tak my sme uz vedeli skoro rok dopredu termin, takze bolo casu na pripravu, a nakoniec sme aj tak vela veci nepostihali, a niektore veci nevysli tak ako som ich chela ale nad tym som si vobec nelamala hlavu, hlavne ze sa hostia bavili a bolo nam super. Nad pocitmi pred svadbou som nemala cas rozmyslat, no vobec som nestresovala ako moja mamka, ta si to vystresovala aj zamna:-)bola som kludna az do chvile ked sa neobjavil u nas doma kameraman, v tom som sa zatvorila s kamoskou do izby a vtedy som zacala stresovat, ze sa nevydávam:-)A prezivanie poslednych chvil pred svadbou...no to bolo tiez zaujimave:-)tyzden pred svadbou som mala rozlucku so slobodou a skoncili sme az den pred svadbou. A ty mas ake pocity? Mas z niecoho strach?????

svadba5

Ja mam svoj svadobny den zasebou uz 5 rok. Ale tiez som bola velmi nervozna pred tym a chcela som mat vsetko tip-top. Ale svadbu som si uzila super-povedala som si ze mam vsetko nachystane a nie som na to sama - mam rodinu, ktora keby nieco chybalo vsetko zariadi. Je to Tvoj velky den tak nemysli na nic iba si to uzivaj a vychutnaj!

zlta

a nenervuj sa, nejde o to, aby vysiel tento jeden den, ale cely dalsi zivot :) ona ta svadba vzdy "vyjde", aj ked nebude vsetko tip-top. (Teda iba, ze by sa ti tam pobili pribuzni z dvoch stran navzajom) :D

aduska155

ahoj,ja som sa tešila lebo sme spolu chodili 7 rokov tak som bola presvadčená ,že on je ten správny ale čo sa týka príprav tak to som bola nervozna a neužila som si svoju svadbu tak dobre ako inú na ktorej som bola ako hosť.Ale aj tak to bolo super len sa zbytočne nenervuj ked niečo nevýde lebo také sa určite stane.prajem peknú svadbu.