Musím schudnúť zo stehien

Príspevok v téme: Musím schudnúť zo stehien
luanka

ahoj,pred tyzdnom som bola na svadbe a velmi som sa prejedala a skoro ziaden pohyb-to sa prejavilo na mojej hmotnosti.pribrala som iba na stehnach,ale poriadne!mozno aj takych 5 kg!potrebujem to zhodit najneskor do septembra,vtedy idem na dovovlenku.som zufala,vsetky moje drahe krasne obtiehnute nohavice neobleciem...na tu dvadbu som ani nemala ist,velmi to lutujem,nevedela som sa ovladat+este aj trocha alkoholu a moja postava mi bola uplne ukradnuta,keby sa tak dal vratit cas.
mam dost vycerpavajuce zamestnanie,ale hlavne psychicky(aj ked vacsina casu je presedena pri pc:(takze ani tam moc neschudnem a na fitko po namahavam dni nemam cas ani silu.NEVIETE MI PORADIT NEAKE CVIKY,KTORE MOZEM CVICIT LEN DOMA NA POSTELI A KTORE URCITE ZABERU!DAKUJEM PEKNE

cnwjeklcbhjw

Luanka,podľa toho čo si tu napísala,usudzujem že si postava typu hruška.Keď pribereš,ták iba na zadok a hlavne stehná.Toto je aj môj problém,pretože mám taku istu postavu ako ty.Odporučam ti cvičiť toto: www.youtube.com ... Hlavne musíš mať pevnu voľu a nájsť si tých 20 minut na cvičenie...a hlavne večer nejesť . :)
Držím ti palce !

luanka

no nebolo to za 1 noc -este den pred(mali napecene naviac,mali to doma spala som u nich) a den po-co ostalo
diki za radu,inak kamoska vravela ,ze dobry cvik na doma,na posteli je "bicykel"a potom aj normalne bicyklovanie,ma pravdu?

stehna

no ty si inak dost vtipná. Lezat na posteli a pritom schudnúť??? :-))))
ľahni si prosim ta aspon na zem , na podlotzku a tam zacvič bicyklovanie 10x jednou nohou, druhou, dopredu dozadu , potom ako ked bicyklujes a dopredu dozadu a oboma nohami naraz...mne to dost pomohlo. ale ziadna ulievaren.za par dní by to malo byť vidno. inak najlepsie ráno cvič, ked vstanes.

danuska123

v prvom rade 5 kg sa za jednu noc nabrat neda, vobec nie.pribratie je zalezitost minimalne 3 dni. a ak tak na tej svadbe si mohla pribrat tak pol kila maximalne kilo. a cviky, skus pilates na nohy alebo typicke vykopavacky ved na nete je toho habadej :)