Sex pocas tehotenstva

Weva

A co sa tyka ochrany a hygieny a podobne?

Viem ze otehotniet uz nemozem ked som :) ale je to v poriadku ked sa milujeme bez akejkolvek ochrany?

Predpokladam, ze je tam nejaky hlien na krcku maternice co ejakulat nepusti dnu, ci ako to vlastne je?

bublik

loli, presne ten isty pripad... tiez uz som v osmom takze to uz neriesim, popravde, ani mne sa do toho uz velmi nechce s takym nakladom, no moj pouziva tu istu vyhovorku :-) brusko mi pohladka aj pusu dostanem, ale inak - ako brat a sestra... a ked som sa ho pytala ci je to preto, tak sa dusoval ze nie, no napriek tomu som ho do toho musela prehovarat a potom som mala pocit ako keby som ho zneuzivala :-P len dufam, ze ked brusko zmizne, zmizne aj problem :-)

Nuni

Dakujem vamza odpovede. Mne ako chlapovi sa to v ziadnom pripade nejavy ako odporne alebo ze by som mal ine chute ako pred tym.Prave naopak aj tehotna zena velmi dokaze vzrusovat...Je pravda ze musim byt opatrnejsi, neznejsi aby sa nieco zleho nestalo.

loli3

ahojte. bublik tak u mna je to podobne. moj manzel uz od tretieho odmieta sex. stale mi hovori, ze je unaveny z prace, co pochybujem a na naliehanie odpoveda podrazdene a stale opakuje to iste. ja som prave v osmom a uz to neriesim. ale velmi mi to chyba. zdasa mi niekedy, akoby ho to odpudzovalo. nepohladka mi ani brusko a ani sa niak viac neprejavuje.

ak je tu niekto taky co ma podobnu skusenost nech mi napise. je mozne, ze je mu to neprijemne? dakujem

bublik

smiem sa spytat ako to beru muzi? je to pre vas uplne v pohode? alebo sa citite inak? cudne? ja uz mam velke brusko, no moj partner nejavi zaujem o sex uz od piateho mesiaca...

pozor

Ked je v poriadku,samozrejme,len šetrnejšie,jemnejšie.Ked má nejaký zápal,výtok,oslabený krčok ani sa nepokušajte.

TIP

INAK NIEKTORE ZENY MAJU VELA CHUTI SEX PRED TEHOTENSTVOM A POTOM V TEHOTENSTVE NEMAJU TAKU CHUT. INE ZENY ZAS NEMAJU CHUT PRED TEHOTENSTVOM A V TEHOTENSTVE MAJU STALE. JE TO SPOSOBENE ZMNENOU HORMONOV, TAKZE AJ TO MOZE BYT.

mino 14

S mojou tehuľkou som sa miloval ešte týždeň pred pôrodom, ale ona bola počas celého tehotenstva úplne v poriadku.Len si daj pozor a buď k nej nežnejší.

funky5

ja ked som bola tehotna, mala som cele tehotenstvo zvlastne chutky... , ziadne kysle uhorky a pod., ale chut na sex! aj 3x denne. kedze som nemala cele tehotenstvo ziadny problem, tak sme sa milovali neustale a naposledy este 3 dni pred porodom. takze prajem vela milovania :D

TIP

POKIAL MANZELKA NEMA ZIADNE PROBLEMY - INFEKCIU, PROBLEMY S KRCKOM, BOLESTI, KRCE ...AK JEJ LEKAR NEZAKAZAL, TAK JE MOZNE MAT STYK, SAMOZREJME TAKY JEMNEJSI, TREBA BYT OPATRNEJSI A VSETKO ZAVISI AJ OD TOHO, AKE VELKE MA BRUSKO A TREBA DAVAT POZOR, ABY SA MOC NENARAZALO NA BRUSKO - TREBA ZVOLIT TAKU POLOHU: Z BOKU, ZO ZADU, ONA HORE.