kalanetika..ako casto?

Príspevok v téme: kalanetika..ako casto?
mirranda

Ahojte. Chcela by som zacat s kalanetikou na ostatnych forach som pocula celkom dobre ohlasy. Vas sa chcem spytat ake mate vy osobne skusenosti a tiez ako casto mam cvicit. Kazdy den? Cvicim aj na stepperi 30 minut. Ako si to mam rozdelit. A dam vam este jeden link v ktorom su videa na kalanetiku. Su podla vas dobre? su tam styri zostavy staci to na jedno cvicenie?
www.hejbejse.tv

babenka1

chrumka: áno stacia, tá zostava je presne podla knihy

Dietka: to DVD je super, švagriná ho má, ja som sa strašne smiala, keď Callan ukazuje ako cvičiť cviky na zadok a dotýka sa takého pekného mladého svalňáka :)))

Dietka

Ahojte, ja som kedysi cvicila podla DVD, teda video kazety, bolo tu super, zaberalo hned a rychlo. Teraz zacinam znovu, som si to nahrala na DVD, je to super, ze Callan v tom videu upozornuje na veci ktore sa pritom nemaju a maju robit...napr, uvolni si ramena, zatiahni brucho a tak :)

uhrew

cvičiaca
vysledky si vedela asi po akom čase?
a celulitidu si mala viditelnu...alebo viditelnu az po stlaceni pokozky?
prosim odpoved...

mirranda

cvičiaca33
dakujem za tvoju pozitivnu odpoved :-)
ja by som chcela teraz cez prazdniny cvicit tak dvakrat do tyzdna stepper a ostatne dni kalanetiku. Ale zas cez skolsky rok nebudem mat tak vela casu takze to budem musiet obmedzit.Nepotrebujem ani tak schudnut skôr vyformovať postavu a spevniť. Ale mam celulitidu takze dufam, ze mi pomôže.

cvičiaca33

ja mám s kalanetikou dobré skúsenosti, cvičila som podľa tej modrej knihy od Callan Pickneyovej. Prebehla som trochu tie videá a zdá sa mi, že skoro úplne idú podľa knihy, len s tým rozdielom, že pri niektorých cvikoch (napr. na zadok) nepoužívajú oporu.
Ja som cvičila tak, že 3 x týždenne bicyklovanie, to som striedala 3 x týždenne kalanetika a jeden deň oddych. To mi veľmi pomohlo, za polroka som schudla 20 kg a teraz to už len udržujem, že 2x do týždňa cvičím (plávanie, bicykel, kalanetika, aerobik, pingpong, proste striedam všeličo). Kalanetika je super na vyformovanie postavy, ja som sa bála, že mi bude ovísať po schudnutí koža, ale nie, a nemám ani celulitídu, aj na to je kalanetika dobrá. Kľudne ju cvič, len sa nedaj odradiť tým, že neurobíš hneď tých 100 opakovaní, to je na začiatku dosť ťažké.