už ma ani ženské nebavia.....

Príspevok v téme: už ma ani ženské nebavia.....
mišo

Zdravím... mám jeden problém... pri posledných ženských, čo som mal v posteli sa mi stalo, že ma vzrušovali len na prvýkrát, ale potom už vôbec nie... zdá sa mi, že mám nejaký úbytok testosterónu, menej sa mi chce sexovať, dokonca aj masturbovať (to bolo aj 3x denne), teraz čo mám kočku na sex, tak vlastne na sex ani nie je , lebo vôbec nemám chuť... partnerkou to asi nebude, pri predch. dvoch sa mi stalo to isté, akurát táto ma zaujíma aj po iných stránkach... je možné, že som sa premasturboval až do totálneho nezáujmu o ženy, lebo ma vzrušuje len péčko.. aj keĎ to som robil stále a ženské som vždy vedel uspokojovať kvalitne a vždy ma vzrušovali aj v posteli... vidím to na stratu chuti na sex všeobecne.. mali ste niekedy podobný problém? ani mi nestojí tak ako kedysi :-(

mna muzi

"skusenost" ty musis byt este zrejme velmi mlada a povedala by som, ze aj neskusena, ked sa tak naivne pozeras na veci. a zena, ktora nezije v domacnosti s muzom, neznamena, ze je osamela. osamela moze byt aj vydata zena! no zrejme starsi to pochopia :)

skusenost

ahoj miso, niekde som citala, ze masturbacia alebo onanovanie je sice dobra vec, lepsie uvolni napatie ako ked je clovek nadrzany, ale ako vsetko v zivote, nic sa nesmie prehanat. ked nie je to prvopociatocne vzrusenie s dobyjania partnerky a ocakavanie, straca sa chut na sex.

masturbacia pred tv obrazovkou je o nicom. neviem kolko mas rokov, ale mozno by ti pomohla starsia milenka, s ktorou by ste vymyslali, ake eroticke pradielko by ste kupili a ona by sa do toho obliekala a mal by si porno nazivo. k tomu ale potrebujete obaja davku fantazie....a mozno potom, sa ti vrati chut na mlade masko. alebo skuste neico vymyslat s tou priatelkou co mas teraz.

ale dievcata, podaktore nebudte take povolne a neskacte hned chalanom do postele. potom ste lahkou koristou, ako tu niekto pise. musite ich vydrazdit, nech cakaju!!!

moja poznamka vsetkym mladym: deti, nezacinajte so sexom skoro. naco je to dobre. moja mam mi vravievala "cim neskor zacnes, tym neskor budes mat problemy..." - ako napr. strach z otehotnenia alebo zdravotne problemy s antikoncepciou... bola som panna do 19, skoro 20 rokov a o nic som neprisla. vasej generacii chyba romanticke chodenie za rucicky a snivanie. potom sa skoro zacnete nudit a nemate co objavovat. naco je to dobre?

paci sa mi prispevok elly a ja a ja-:)
hodnotny sex je spojeny s laskou a priatelstvom.

nesuhlasim s prispevkom od "mna muzi". vo dvojici je vsetko lahsie, veselsie, prijemnejsie a zabavnejsie. samota je hrozna. su veci, ktore si nemozeme urobit sami. lutujem ludi, ktori nezaziju za cely zivot to krasne mrazenie a chvenie na rande!

mna muzi

teba uz nebavia zenske a mna uz nebavia muzi. nemala som ich sice vela, ale aj tak su na nic. zarobit si peniaze viem aj sama, aj nabit klinec do steny, dokonca aj orgazmus dosiahnem bez muza, tak na co su ..... a diet uz mam a to z velmi kvalitneho genofondu. takze uz nie je co riesit :D

DartYx

Péčko nie je problém, sám mám odpozerané stovky filmov a premasturbované dlhé hodiny a nikdy som nemal problém pri žene. Skús sa zamerať na jej potešenie, keď ju privedieš k orgazmu, že ti bude trhať kožu, určite to vzruší aj teba.
Pri sexe nemysli na seba ale na partnerku.

ellyy

chcel si skusit sex a zacal si sexovat myslel si si, ze ake je to uzasne a mozes mat kazdu jednu...zacalo ta to bavit, striedal si jednu za druhou a tuzil si len po tom jednom...ziadne city, ziadna laska...vsetkeho vela skodi,presytil si sa a teraz mas pocit nenaplnenia, citis prazdnotu...mozno si sa potreboval vyburit, dospiet k tomu, ze zeny nie su len na sex a sex samotny ta neuspokoji...

ja a ja :)

adamkrt ma pravdu skus ssa zamysliet nad sebou a nemaj partnerku len na sex .. pohladaj si normalnu babu k sebe s ktorou prezijes aj ine nez len sex .. drzim prsty :)

janekMY33

ale to je normalne vies partnerom aby klapal sex tak to musi byt ako talianske manzelstvo kazdy z nich musi mat ine zaujmi a musia tam bit mierne skriepky nie aby si sa vadil do krvy to nie normalne skriepky a potom to udobrovanie vzdy skonci sexom