Masmedialna komunikacia.

biopichh

ozaj a neviete v Presove je pod akou univerzitou tento odbor? skusala som google ale vyhadzuje mi take somariny kolo toho. Nechystam sa tam studovat len to potrebujem vediet :)

babenka1

masmediálna komunikácia sa študuje aj na Bratislavskej vysokej škole práva na Fakulte masmédií (ale je to súkromná škola, takže tam asi treba dosť zacvakať). prijímačky sú z angličtiny a testu (tam je náuka o spol., všeobecný prehľad, logické úlohy) + ústa skúška: tam vlastne prezentuješ seba, prečo to chceš študovať a je dobré, keď doložíš už niečo čo si robila - články z časopisov, krátke videá, prezentácie, ktoré si uverejnila na nete, atď...

Podobný odbor sa študuje aj na Prešovskej univerzite - na Filozofickej fakulte, volá sa masmediálne štúdiá, príjímačky sa robia sa náuky o spoločnosti, dejepisu, slovenčiny a cudzieho jazyka + tiež talentovky: sloh a vystúpenie.

DRUHACKA

ahoj, vyucuje sa na Masmedialnej fakulte v Trnave, na univerzite cyrila a metoda. Prijimacky su z anglictinu a zo vseobecneho prehladu (film, hudba, maliarstvo, politika, historia, ...atdd..) ja tam tiez studujem, ...prvy rok su marketing a masmedialci spojeni, potom sa delia...ja odporucam :))