Ako prebieha vysetr. u urologa?

zemiak

to si mal este dobré :), ja som mal balanitídu(zápal sliznice žaluďa), išiel som na kožné, vstupim do ordinácie a lekárka mladá pekná fešanda, okolo 30 mohla mat, sestrička to isté, a ja mladý chalan, to bol teda ďes:), ked ta este vysetruje niaky starý chruňo to je v pohode, lebo je to chlap, ale tam na koznom teda v cakarni som pekne zvieral päste

adaaaaam

takže som tam bol a všetko prebiehalo tak že mi chytil lavou rukou penis a pravou ho dal do takeho stroja ktory mi robil obrysy žil strašne to bolelo a potom som išiel na snimok penisu. proste bolo to strašne a ešte povedal to ešte nič nebolo ..

varda_p

No kámo, keď chodíš od 15-tich k urológovi len z pasie (píšeš že ti nič nebolo), tak normálny asi nie si.

denoo

je to normalna vec ist k urologovi...ja mam 21 r.a chodim tam uz 6 rokov kazdy rok aj ked mi nic nebolo na prehliadku som isiel,nebudem to opisovat co tam je lebo....yago...to uz opisal...prvi krat je to trocha divne ale na druhi je to uz v pohode,zviknes si.Treba chodit na prehliatky aj ked vam nic neni nikdy nevies...a cim skor tym lepsie aj za uplnu banalitu.

Yago

Ja som bol na prehliadke predvčerom,mám 21r. a bol som na takom niečom prvý krát.Pri vstupe do ordinacie som najskor odovzdal zdravotnú dokumentáciu sestricke,a potom sa má lekár spýtal na zdravotné problémy(trocha má rezalo pri močení)sestra mi vzala krv a potom mi kazal prejsť vedľa do ordinacie.Za plentou som sa vyzliekol a nasledovala prehliadka; pretiahol som si pred ním pár krát predkožku,potom mi on skontroloval semenniky,poohmataval podbruško a následne vyšetril konečníkom,kazal aby som potlacil ako pri potrebe a skontroloval prstom prostatu.Následne som sa mohol obliecť a lekár mi vypísal lieky proti zapalu a bolo, celé to trvalo 25min. aj z pohovorom.

kekso6

adaaam, kludne tam choď, len si potom budeš v mene písať oveľa viac písmen a. pre istotu asi s dĺžňom.veď si pozri nejakú ukážku buzifilmu a už sa nebudeš blbo pýtať, ako to prebieha