Tableta vzata neskoro??????

Príspevok v téme: Tableta vzata neskoro??????
livia007

Prosim vas o radu: beriem antkoncepciu 4roky a vcera som si zabudla rano vziat tabletu a dala som si ju az v noci po sexe ked som s hrozou zistila ze som na to zabudla.

je mozne ze by som kvoli tomu mohla otehotniet????

a ak ano, tak co si myslite o tabletach postinor ci nieco podobne co sa dava par hod po sexe? neviem ci si ho mam ist kupit alebo sa nemusim bat...

odpovedam

este sa nic nestalo, este nezufaj, nic nie je stratene ;-)
kazdopadne verim, ze nabuduce si das pozor, predstav si vask zverit antikoncepciu do ruk chlapom :-)))

odpovedam

ano, spravny postreh, neva :-)

Livia, pozri si v pribalovom letaku, ako to je s vynechanim tabletky. Malo by tam byt rozdelenie na jednotlive tyzdne, v ktorych si tabletku zabudla uzit. Tak sa este skus v tomto zorientovat, je tam popisane, co robit a ci mozes alebo nemozes byt tehotna.

neva

riziko je väčšie či menšie aj od toho, kolká tabletka to bola v poradí a akú hak užívaš. Aj to napíš do poradne.

livia007

dakujem, za link, uz som im tam aj napisala tak dufam ze rychlo odpisu. ja sa len bojim aby tym, ze beriem antikoncepciu a ak by som pripadne teraz uzila postinor, aby som si neublizila...

odpovedam

zavisi od toho, o kolkej rano si tabletku mala vziat a o kolkej v noci si si ju nakoniec dala. Ak tam bol rozdiel do 12 hodin, tak sa bat nemusis. No ak si vzala tabletku po viac nez 12 hodinach, odporucam ti spytat sa na www.antikoncepcia.com v poradni, co robit. V priebehu dna ti odpisu. Alebo snad sa tu ozve niekto, kto vie, co robit.